Light Dark

Imobiliare.ro Finance a premiat în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Iași o nouă colaborare de succes între brokerii ce fac parte din rețeaua sa și o agenție activă pe piața locală.

Titulatura de “Top Lead Provider 2023” a fost obținută la Iași de agenția Go Imobiliare. Valerian Florea, general managerul acesteia, le-a povestit celor aproximativ 200 de profesioniști din real estate prezenți la eveniment mai multe detalii despre modul în care brokerul Mihaela Vălianu din echipa Imobiliare.ro Finance a venit în sprijinul clienților săi inclusiv în cazuri care pentru unii ar fi părut imposibile.

“O speță destul de complicată a fost rezolvată de Mihaela Vălianu. A fost vorba despre un client care avea venituri din străinătate și era self-employed. Știam că în aceste condiții o persoană nu poate să obțină un credit aici, dar am aflat că de fapt se poate. Dacă vreți să știți cum, vorbiți cu Mihaela”, i-a îndemnat general managerul Go Imobiliare pe cei prezenți în sală la Imobiliare.ro HUB Iași.

Mihaela Vălianu s-a alăturat echipei Imobiliare.ro Finance având deja o experiență de 16 ani de lucru efectiv în bancă și spune că prin activitatea de brokeraj pe care o desfășoară în prezent simte că poate să-și folosească experiența și competențele acumulate în tot acest timp la o scară mai largă.

“Fiecare speță în parte este o provocare și, pentru că îmi plac provocările, mă avânt cu drag în <luptă>”, a declarat brokerul Imobiliare.ro Finance.

“Îmi place extrem de mult să comunic și să vin cu soluții la tot ce vine către mine. În colaborarea cu agențiile imobiliare, satisfacția este la dublu pentru că ambele părți – client și agenție – obțin rezultatul așteptat. Le sunt recunoscătoare pentru încrederea acordată și sunt convinsă că voi găsi mereu soluțiile potrivite”, a mai spus ea.

Colaborări de succes au fost premiate și în cadrul evenimentelor Imobiliare.ro HUB organizate recent în Sibiu și Brașov.

Titlul de “Top Lead Provider 2023” a fost obținut la Sibiu de agenția Virtual Imobiliare. Sergiu Popa, general managerul agenției, lucrează cu brokerul Andra Gândilă. Ea dispune, la rândul său, de experiență în domeniul bancar, iar de mai bine de 10 ani lucrează ca broker de credite.

La Brașov premiul a fost acordat agenției iAdvise care colaborează cu brokerul Adelina Muntean care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro Finance în 2020.

Echipa Imobiliare.ro Finance cuprinde peste 160 de experți financiari din toată țara, gata să-și sprijine clienții pas cu pas în procesul de accesarea a unui credit. Aceștia au acces la peste 30 de bănci și instituții financiare și 10 ani de experiență în identificarea celor mai avantajoase soluții de finanțare. Circa 60.000 de persoane au obținut până acum un credit prin intermediul echipei Imobiliare.ro Finance.