Light Dark

Săptămâna viitoare ne vedem la Brașov la cea mai așteptată întâlnire de pe plan local a profesioniștilor în imobiliare. Ți-ai rezervat un loc în sală? 

Evenimentul Imobiliare.ro HUB Brașov va fi organizat pe 12 octombrie, la Hotelul Qosmo. Echipa Imobiliare.ro, în frunte cu CEO-ul Dan Puică, vă vine în întâmpinare cu noutăți dezvoltate în ultima perioadă și cu detalii despre direcțiile pe care le vom urma pe viitor. Sebastian Ungureanu, Chief Product Officer Imobiliare.ro, le va prezenta participanților cea mai nouă versiune a aplicației noastre, dar și informații despre dezvoltarea funcționalității “Rating agent”.

Specialiștii Imobiliare.ro Finance, brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro, vor lua și ei parte la eveniment. Trecem, astfel, în revistă alături de Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, principalele tendințe care au putut fi observate anul acesta la nivel național în evoluția pieței creditelor ipotecare. Discutăm, totodată, despre colaborări de succes pe plan local, dar și despre modul în care putem să venim în sprijinul activității tale din domeniul imobiliar.

O propunere interesantă de colaborare vine din partea partenerului nostru CTP, unul dintre cei mai mari proprietari de spații industriale și logistice din România. Aurel Cîrstea, Business Development Manager CTP, oferă toate detaliile participanților la Imobiliare.ro HUB Brașov.

Andreea Popa, Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360, va face o radiografie a pieței rezidențiale din Brașov, atât pe segmentul vânzărilor, cât și pe cel al închirierilor. Vei afla detalii despre tendințele locale în real estate.

Imobiliare.ro Market 360 este prima platformă online de informații imobiliare din România, dezvoltată de Imobiliare.ro în cadrul unei colaborări cu experți statisticieni și evaluatori de top din țară și din străinătate. Cu peste 10 ani de prezență pe piața de real estate și mai bine de 300 de clienți, Imobiliare.ro Market 360 realizează studii și analize de piață complete bazate pe multiple surse de date publice și private dedicate dezvoltatorilor, evaluatorilor, băncilor și agențiilor imobiliare.

Unul dintre cele mai așteptate momente din cadrul evenimentelor noastre regionale este panelul de discuții din care fac parte lideri ai sectorului de real estate. Vom dezbate alături de invitații noștri teme fierbinți pentru cei care activează în această industrie, precum majorarea cotei reduse de TVA de la 5% la 9% și potențialele sale efecte sau impactul dobânzilor în creștere asupra comportamentului cumpărătorilor.

Îi vom avea alături, în calitate de speakeri, pe Alexandru MunteanManaging Partner iAdvise, David Grigorescu – reprezentant al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, Răzvan CalițaManaging Partner SVN România – Brașov, Sorin CristeaChief Executive Officer Maurer Imobiliare și Cristina Neamțu, Broker-Owner Kronhouse Real Estate. Găsești mai multe detalii despre speakeri aici.

Discuțiile vor fi moderate de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro, și îi vor implica inclusiv pe cei din public. Întrebările tale vor putea fi trimise prin intermediul unei aplicații interactive direct de pe telefon, preluate și apoi proiectate în timp real pe un ecran.

Îți reamintim că participarea la evenimentul Imobiliare.ro HUB Brașov este gratuită, dar se poate face doar pe bază de înscriere. REZERVĂ AICI UN LOC în sală!