Light Dark

Mulți își doresc să-și găsească o locuință potrivită pentru nevoile familiilor lor, dar câți reușesc efectiv să facă pasul de a se muta în casă nouă? Cumpărătorii sunt prinși, în momentul de față, între majorarea dorită pentru cota redusă de TVA de la 5% la 9% și creditele tot mai scumpe ca între ciocan și nicovală. Prețurile nu stau nici ele pe loc, iar cererea este tot mai mare. Oferta, în schimb, scade. Cum a evoluat piața rezidențială din Sibiu și ce perspective avem pe plan local pentru 2024?

Vom dezbate pe larg acest subiect fierbinte pentru jucătorii din real estate la Imobiliare.ro HUB Sibiu în cadrul panelului moderat de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro. Am invitat la discuții speakeri care reprezintă unele dintre cele mai importante agenții imobiliare de pe plan local. Iată despre cine este vorba.

Ionel Oglan activează în sectorul de real estate de 16 ani. Din poziția de owner al Oglan Imobiliare, acesta a pus bazele unei echipe de agenți imobiliari experimentați, care acoperă atât zona rezidențială, cât și sectorul office și industrial.

Ionel Oglan a administrat, de-a lungul timpului, mai multe proiecte rezidențiale în exclusivitate pe care le-a vândut cu succes.

Carmen Olăreanu, manager Paltinul Imobiliare, și-a început călătoria prin peisajul imobiliar din Sibiu acum două decenii. În tot acest timp, Olăreanu a colaborat cu mai mulți dezvoltatori, a ajutat cumpărătorii să-și găsească locuința ideală și oamenii de afaceri să-și deschidă spații noi.

Dincolo de tranzacționarea proprietăților, Paltinul Imobiliare oferă și servicii de evaluare a proprietăților, asistență juridică și de property management.

Cătălin Crăciun este unul dintre brokerii agenției Taboo Imobiliare. Absolvent al facultății de drept cu 10 ani de experiență ca jurnalist, Crăciun spune că și-a găsit vocația în real estate. El activează pe piața imobiliară din Sibiu din martie 2017 și este specializat pe segmentul rezidențial.

La gala Imobiliare.ro Awards, organizată la sfârșitul lunii mai, Taboo Imobiliare a câștigat trofeul pentru “Agenția imobiliară a anului 2022”.

Cătălin Priscorniță este CEO-ul și fondatorul Blitz, companie imobiliară cu peste 13 ani de prezență în real estate. Astăzi, brandul fondat de el a ajuns unul de referință în imobiliare, compania fiind una dintre cele mai active din România, cu birouri deschise în mai multe orașe din țară.

Priscorniță a fost desemnat, în cadrul galei Imobiliare.ro Awards, “Antreprenorul anului 2022 în Imobiliare”.

Vă așteptăm pe 11 octombrie, la Hotelul Ramada, pentru o nouă ediție Imobiliare.ro HUB Sibiu. Agenda completă a evenimentului poate fi consultată AICI.

Vă reamintim că participarea la Imobiliare.ro HUB Sibiu este gratuită, dar se poate face doar pe bază de înscriere. REZERVĂ AICI locul tău la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare.