Light Dark

Sume impresionante vor fi alocate pentru reconstrucția Ucrainei, după încheierea războiului cu Rusia, iar din acești bani se vor achita inclusiv costurile produselor și serviciilor care vor fi cumpărate din România.

“Trilioane de euro se pregătesc să intre în Ucraina prin România pentru reconstrucția țării. România este pe harta Europei și a lumii într-un avantaj suprem, pe care nu îl conștientizăm neapărat acum. O să vedeți despre ce vorbesc în următorii ani”, a declarat Cătălin Priscorniță, CEO-ul și fondatorul rețelei Blitz, în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Sibiu.

“Banii vor trece prin România prin serviciile și produsele care se vor cumpăra de aici. Industria imobiliară va fi influențată direct în sens pozitiv de acest lucru”, a mai explicat el.

CEO-ul Blitz consideră, totodată, că de anul trecut și până în prezent nu au existat neapărat obstacole semnificative în spectrul imobiliar și este optimist în privința oportunităților de care pot profita jucătorii din domeniu, cât timp au modul de gândire potrivit unui lider.

“(N.r. În ultimul timp) a mai crescut inflația, a scăzut inflația. Au crescut dobânzile, au scăzut dobânzile. Au intrat unii prin piață ca agenți imobiliari, au ieșit. Niște agenții s-au deschis, altele s-au închis. Leaduri au fost mai multe sau mai puține. Același malaxor. Dacă tragem linie, o să vedeți că în medie nu au fost schimbări majore”, le-a explicat Cătălin Priscorniță celor aproximativ 150 de profesioniști în domeniul imobiliar care au luat parte la evenimentul Imobiliare.ro HUB organizat în Sibiu.

“Dacă avem nu mindset de loser (n.r. învins), indiferent ce se întâmplă în jurul nostru o să vedem că lucrurile nu funcționează. Dacă avem un mindset de lider, o să reușim să ne adaptăm cu o viteză fantastică, mai repede decât cei din jurul nostru. Vom găsi resurse și le vom exploata. Vom lua cu două mâini toate oportunitățile pe care le avem. Suntem într-un ocean încă în România și e atât de mult pește de pescuit de către voi, agenții imobiliari, că nici nu vă puteți imagina”, a concluzionat CEO-ul Blitz, brand cu 13 ani de prezență pe piața imobiliară și un mix de birouri proprii și agenții în sistem de franciză deschise în peste 20 de orașe din țară.

Citește și: Ionel Oglan – Cumpărătorul și vânzătorul de imobiliare se comportă acum diferit. Trebuie să ne adaptăm

Citește și: Investiții mai puține, chirii mai multe. Evoluția pieței rezidențiale din Sibiu în 2023

Citește și: Prețurile au explodat în ultimii ani în Sibiu. Cât plătesc acum pentru un apartament cei care au așteptat criza?

Seria de evenimente regionale Imobiliare.ro HUB se încheie, pe 26 octombrie. Ultima întâlnire a profesioniștilor în imobiliare din acest an va fi organizată în Iași, la Hotelul Pleiada. Detalii despre agenda evenimentului aici.