Light Dark

London Partners cumpără un teren de 2,4 hectare și preia proiectul Belvedere Residences, situat în zona de nord a Capitalei. Dezvoltatorul britanic intenționează să continue expansiunea ansamblului, cu încă două faze, până la peste 1.500 de unități, de la studiouri la apartamente cu 3 camere sau supraetajate.

Foto: Belvedere Residences/Facebook

Prima fază a fost finalizată și cuprinde 238 de apartamente, grupate în două blocuri cu 10 etaje. Cea de-a doua se va încheia în această vară. S-a dat, de asemenea, startul lucrărilor pentru faza a treia de dezvoltare, care va cuprinde 4 blocuri și 482 de locuințe.

Apartamentele cuprinse în primele două faze au fost vândute integral, iar cele din cea de-a treia în proporție de 30%. Livrarea unităților din faza 3 este așteptată în vara anului 2021.

Foto: Belvedere Residences/Facebook

Belvedere Residences, ansamblu amplasat pe strada Fabrica de Glucoză din vecinătate zonelor de birouri Pipera, Aviației și Barbu Văcărescu, include și 4.500 de mp de spații comerciale, parcări subterane și supraterane și locuri de joacă pentru copii.

“Proiectul continuă dezvoltarea zonei care încă e slab ofertată rezidențial. E o oportunitate. Are valoare și design optim. Întreg proiectul e vândut în proporție de 45%”, a declarat Richard McLauglhin-Duante, CEO London Partners.

Preluarea proiectului a fost făcută de la Blandon Enterprises Limited, companie deținută de Puiu Popoviciu, notează Economica.net.

Foto: Belvedere Residences/Facebook

“Ne plac zonele centrale, care au nevoie de produse noi cum e Fabrica de Glucoză, dar am cumpărat și un nou teren pe Bulevardul Expoziției de 2,8 hectare, prin Sanro Capital. De altfel, am oferit prețuri cu două cifre pentru ambele terenuri, cel din Fabrica de Glucoză și cel din Epoziției, unde vom dezvolta un proiect mixt care va începe anul viitor”, a mai spus McLaughlin-Duane.

London Partners a finalizat recent ansamblul rezidențial Soho Unirii, localizat în apropiere de zona Piața Unirii, cu o investiție de aproximativ 26 de milioane de euro. Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu până la 4 camere.

Foto: Soho Unirii

La începutul lunii iulie, 70% dintre unități erau deja vândute, predarea efectivă a acestora urmând să fie realizată până la finalul verii.

Citește și: Un nou ansamblu rezidențial în zona de nordul Bucureștiului. Grupul Grampet vrea să construiască 5 blocuri în vecinătatea cartierului ANL Henri Coandă

Citește și: Pre-certificare „Green Homes” pentru One Mircea Eliade, parte a proiectului demarat pe locul fostei fabrici Automatica din București

Citește și: Startul lucrărilor s-a dat în aprilie și au vândut deja 30% din prima fază. Planurile de viitor ale dezvoltatorului