Light Dark

Impact Developer & Contractor intră pe piața imobiliară din Iași. Dezvoltatorul a cumpărat un teren de circa 19.000 de mp în zona Copou.

Impact Developer & Contractor a cumpărat un teren de 19.068 de mp în Iași pe care va replica modelul ansamblului rezidențial Greenfield care se află în zona de nord a Bucureștiului.

Proiectul din Iași va fi încadrat în categoria clădirilor verzi, cu certificare BREEAM, și va include blocuri cu regim de înălțime redus.

“Suntem încântați să intrăm pe piața imobiliară rezidențială din Iași prin achiziția unui teren în una dintre cele mai bune zone ale orașului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

“Această achiziție este un prim pas de extindere în Iași, urmând ca în următorii ani să extindem și să consolidăm prezența în Iași”, a mai adăugat Apostol.

Greenfield Residence este cel mai mare proiect din portofoliul devoltatorului. Construcția sa a început în 2007 și va continua până în 2028. La finalizare, acesta se va extinde pe o suprafață de 60 de hectare și va cuprinde peste 7.000 de locuințe. Investiția se ridică la 800 de milioane de euro.

Pe lângă proiectul Greenfield, dezvoltatorul a lansat în Capitală și un ansamblu pe segmentul premium în zona Expoziției numit Luxuria Residence care va include la finalizare, în 2021, nouă clădiri cu 630 de apartamente. În acest caz discutăm despre o investiție de aproape 109 milioane de euro.

Din portofoliul Impact face parte și proiectul Boreal Plus din Constanța care va cuprinde 18 vile de lux și 5 blocuri cu 341 de apartamente. Ansamblul va fi construit în trei etape, până în 2023.

Citește și: În cât timp se vinde un apartament în Iași? Prețurile, în ușoară creștere în 2020

Citește și: Peste 48.000 de imobile vândute într-o lună. Top 10 județe cu cele mai multe tranzacții

Citește și: Luna septembrie a adus scumpiri în trei mari orașe din țară. Piața din Capitală se menține relativ stabilă