În ce stadiu se află dezvoltarea Arcadia Apartments Domenii la 9 luni de la lansare. Proiectul a fost estimat la 100 de milioane de euro

La nouă luni de la lansarea primului ansamblu rezidențial de anvergură din zona Domenii a Capitalei, Arcadia Apartments Domenii, au fost vândute deja 250 de locuințe, anunță reprezentanții proiectului.

ansamblu rezidential arcadia apartments domenii
Foto: Facebook/Arcadia Apartments Domenii

„Conform graficului de execuție al Arcadia Apartments Domenii și ca rezultat al vânzărilor de 60% din numărul total de locuințe în luna septembrie 2018 vom lansa Blocul 4 ce va avea 110 apartament tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex și penthouse”, a declarat Daniela Barbu, marketing manager al proiectului.

Ansamblul rezidențial cu o valoare totală estimată la circa 100 de milioane de euro este dezvoltat de Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, în parteneriat cu Valentin Vișoiu, proprietarul companiei de construcții Conarg, pe un teren cu o suprafață de aproape trei hectare.

arcadia apartment domenii

Prima fază a proiectului care va cuprinde în final 800 de apartamente a fost demarată la sfârșitul lunii august 2017 și a constat în ridicarea unui bloc cu 4 scări, 193 de apartamente și 240 de locuri de parcare dispuse în totalitate în subteran.

locuinte arcadia apartments domenii

Ansamblul rezidențial Arcadia Apartments Domenii a fost lansat în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI) și este partenerul oficial al evenimentului pentru ediția din toamnă a acestuia.

Cel mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță va fi organizat în perioada 28-30 septembrie, în Sala Unirii din Palatul Parlamentului, iar expozanții vor prezenta o ofertă record ce va cuprinde proprietăți din București, dar și din orașe precum Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și Constanța.

targul national imobiliar tni septembrie 2018

Persoanele interesate pot participa la TNI vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00 sau duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Imobiliare.ro este partener media al Târgului Imobiliar Național. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

Citește și: Locuințe certificate Green Home, disponibile în cadrul Târgului Național Imobiliar. „Clienții sunt preocupați de calitate vieții lor, nu doar de prețul pe metru pătrat”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])