VIDEO: O „rețetă simplă” pentru imobiliarele de azi. Cum a reușit Șerban Trimbițașu să aducă imobiliarele în centrul atenției Generației Z

O abordare nouă, spontană, adaptată Titok-ului, aduce imobiliarele din România în centrul atenției.  Rețeta pare simplă și vine din partea lui Șerban Trîmbițașu, agentul imobiliar care a transformat imobiliarele într-o scenă deschisă. Una în care aplauzele sunt înlocuite de milioane de like-uri ce generează profituri considerabile. Vezi „rețeta” în cel mai nou interviu Imobiliare.ro TALKS.

Prin clipuri scurte cu prezentări ale apartamentelor printr-un talent actoricesc cu multă improvizație, și cu instrumentele potrivite de marketing on-line, unul dintre cei mai cunoscuți agenți imobiliari arată lumii cum poți transforma o meserie obișnuită într-una senzațională. Iar rețeta lui Șerban Trîmbițașu pare simplă!

Agentul imobiliar arată lumii, zi de zi,  că ingredientele potrivite, combinate inteligent, pot contribui semnificativ la succesul oricui.

În cel mai nou interviu Imobiliare.ro Talks, Șerban Trîmbițașu, dezvăluie cu sinceritate și umor cum pasiunea pentru actorie îmbinată cu profesia de agent imobiliar, l-au ajutat să transforme scena imobiliarelor, într-o afacere care generează un profit.

Astăzi, Șerban are peste 300.000 de urmăritori și milioane de like-uri, iar notorietatea de care se bucură, stârnește un interes tot mai mare din partea Generației Z.

 

Vezi și: Ce se întâmplă pe segmentul creditării facilitate de brokeri? Prognoze financiare: dobânzile și ratele vor fi mai mici în 2024

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])