Retrospectiva proiectului „Femei de succes în Imobiliare 2019”. Cum să fii puternică și să ai un parcurs profesional de nota 10?

Imobiliare.ro recunoaște rezultatele remarcabile obținute de femeile din real estate și își propune să încurajeze performanța și spiritul antreprenorial în domeniu. În acest sens, am lansat proiectul editorial „Femei de succes în Imobiliare”, menit să aducă în prim-plan eforturile și reușitele femeilor care activează pe piața locală de real estate.

Proiectul editorial „Femei de succes în Imobiliare” a ajuns, în 2019, la a doua ediție. L-am derulat pe parcursul lunii martie și a cuprins, așa cum v-am obișnuit deja, interviuri cu profesioniste în real estate, reprezentante ale unor mari dezvoltatori și ale unor agenții imobiliare de renume la nivel național.

Am avut astfel ocazia să vă prezentăm poveștile vieților profesionale ale acestor personaje reprezentative pentru sectorul imobiliar românesc din cinci dintre principalele orașe ale țării – București, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța și Brașov.

Care sunt șansele unei femei în real estate? Ce le motivează în această meserie și care sunt sfaturile lor pentru doamnele și domnișoarele tentate de o carieră în imobiliare? Răspunsurile lor la aceste întrebări au fost cât se poate de încurajatoare și ne-au arătat încă o dată că, atunci când lasă profesionalismul să le fie busolă în munca depusă, femeile pot reuși orice își propun.

Sperăm ca interviurile cuprinse în proiectul nostru editorial să vă inspire și să vă ajute să aflați mai multe despre ce înseamnă, de fapt, să fii o femeie puternică cu o viață profesională încununată de succes în imobiliare.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])