Light Dark

Imobiliare.ro recunoaște rezultatele remarcabile obținute de femeile din real estate și își propune să încurajeze performanța și spiritul antreprenorial în domeniu. În acest sens, am lansat proiectul editorial “Femei de succes în Imobiliare”, menit să aducă în prim-plan eforturile și reușitele femeilor care activează pe piața locală de real estate.

Proiectul editorial “Femei de succes în Imobiliare” a ajuns, în 2019, la a doua ediție. L-am derulat pe parcursul lunii martie și a cuprins, așa cum v-am obișnuit deja, interviuri cu profesioniste în real estate, reprezentante ale unor mari dezvoltatori și ale unor agenții imobiliare de renume la nivel național.

Am avut astfel ocazia să vă prezentăm poveștile vieților profesionale ale acestor personaje reprezentative pentru sectorul imobiliar românesc din cinci dintre principalele orașe ale țării – București, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța și Brașov.

Care sunt șansele unei femei în real estate? Ce le motivează în această meserie și care sunt sfaturile lor pentru doamnele și domnișoarele tentate de o carieră în imobiliare? Răspunsurile lor la aceste întrebări au fost cât se poate de încurajatoare și ne-au arătat încă o dată că, atunci când lasă profesionalismul să le fie busolă în munca depusă, femeile pot reuși orice își propun.

Sperăm ca interviurile cuprinse în proiectul nostru editorial să vă inspire și să vă ajute să aflați mai multe despre ce înseamnă, de fapt, să fii o femeie puternică cu o viață profesională încununată de succes în imobiliare.