Light Dark

Agenții imobiliari vor alerga la Bucharest Marathon pentru a susține cauza fundației Motivation România de a dona 1.000 de scaune rulante pe an persoanelor cu dizabilități. 

agenti imobiliari maratonul international bucuresti

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) își propune să se implice direct în cursele organizate cu ocazia ediției de luna viitoare a Bucharest Marathon și să contribuie la strângerea de fonduri pentru fundația Motivation România, cu scopul de a veni în ajutorul persoanelor dizabilități locomotorii.

Reprezentanții asociației își doresc astfel să adune o echipă cât mai numeroasă ai cărei membri să alerge în cadrul evenimentului, care se va desfășura în perioada 13-14 octombrie în Capitală, și îi invită pe cei din breaslă, dar și pe membrii familiilor acestora să li se alăture pentru susținerea acestei cauze.

agenti imobiliari maratonul bucuresti

“Credem în misiunea lor (n.r. fundației Motivation România) din suflet și alegem să sprijinim această cauză extraordinară prin prezența într-un număr cât mai mare la Maratonul Internațional București. Alergăm pentru a deveni un motor al schimbării, pentru un trai independent al copiilor și adulților cu dizabilități din România”, explică reprezentanții APAIR.

“Pe 13-14 octombrie fiecare dintre noi va deveni <cel căruia îi pasă>. Cu mic, cu mare, noi, agenții imobiliari, împreună cu familiile și prietenii noștri, ne vom reuni în echipa APAIR pentru a dărui speranță, inspirație și un sprijin real celor care au nevoie de noi”, adaugă aceștia.

Alergătorii vor purta în timpul curselor tricouri personalizate, puse la dispoziție de către reprezentanții APAIR.

Vrei să participi la maraton sau să faci o donație? Iată ce trebuie să știi

Persoanele interesate pot alerga la cursele maratonului, o parte din taxa de înscriere urmând să fie donată fundației Motivation România, sau pot face donații direct prin platforma de fundraising peer to peer Galantom, pe care o pot accesa AICI.

Până la ora actuală, 24 de agenți imobiliari au ales să își arate susținerea pentru această inițiativă. Ei vor forma șase echipe de ștafetă pentru a alerga 42 de km în cadrul maratonului. Le vor fi alături la eveniment și membrii familiilor, șapte copii ai colegilor din breaslă fiind înscriși pentru participare la cursa dedicată celor mici.

Înscrierile se pot face online până pe data de 29 septembrie. Poți afla mai multe detalii despre inițiativa APAIR AICI sau contactându-l pe responsabilul acestui proiect, Claudiu Hațegan ([email protected], 0744.778.087).

Regulamentul evenimentului și informații cu privire la cursele cuprinse în Bucharest Marathon sunt disponibile AICI.