Light Dark

Vrei să te asiguri că vei evita pe viitor complicațiile care pot să apară pe parcursul unei tranzacții imobiliare din cauza modalității prin care ai calificat părțile implicate? Participă la Atelierul de Reprezentare Exclusivă “Calificarea Clienților și a Prospecților”, organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR).

Vei putea parcurge astfel întreg procesul de vânzare împreună cu Ileana Preda, Top Agent și membru al APAIR care activează pe piața imobiliară din București din anul 2009, și vei avea șansa de a aprofunda noțiuni de teorie și modalitățile prin care acestea pot fi aplicate în situațiile întâlnite în piață.

“La Atelierul de Reprezentare Exclusivă <Calificarea Clienților și a Prospecților> vei afla cum poți eficientiza procesul de calificare pentru a obține tranzacții desfășurate în armonie, ce tehnici și întrebări folosim, cum ne poziționăm și cum decurge procesul de calificare în funcție de relație – prospect, client sau beneficiar”, explică reprezentanții APAIR.

Atelierul va fi organizat pe data de 14 august, între orele 9:00-12:30, la Hotelul Mercure Bucharest Unirii.

Taxa de participare este de 120 de lei de persoană, iar membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Înscrierile se pot face AICI.

Imobiliare.ro este partener media al Atelierului de Reprezentare Exclusivă “Calificarea Clienților și a Prospecților”.

Citește și: Ileana Preda – „Motivația vine din contribuția pe care o aduc în viața celorlalți – atunci când un client îmi mulțumește din inimă”

Citește și: Tu știi cât valorează timpul tău? Exercițiul simplu care te va ajuta să îți planifici mai bine munca atunci când ești agent imobiliar

Citește și: Cum apreciezi ca agent imobiliar nivelul de interes al unui cumpărător față de o proprietate? Cea mai bună ofertă pe care o poți obține