Light Dark

Grupul Futureal, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Europa Centrală și de Est, anunță un exit în valoarea de 19 milioane de euro din proiectul de retail ParkLake din București. În continuare, activitatea grupului se va concentra în România pe dezvoltări rezidențiale care vor fi realizate prin divizia Cordia, care își propune să devină principalul jucător de pe piața locală pe acest segment.

Mauricio Mesa Gomez cordia

“Bugetul pentru investiții al Cordia România pentru următorul an de activitate se ridică la 50 de milioane de euro. Din acesta, o parte va merge spre dezvoltarea ansamblului rezidențial Parcului20, iar o altă parte este destinată altor activități investiționale, prin care și achiziția de noi terenuri”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România.

“Am achiziționat deja trei terenuri pe care intenționăm să construim 1.300 de apartamente în anii următori. Suntem în discuții avansate pentru alte două terenuri în zona de centru-nord a Bucureștiului. Ritmul de dezvoltare al Cordia România este de a livra 500 de apartamente pe an”, a mai explicat acesta.

Grupul Futureal a participat la dezvoltarea ParkLake prin finanțarea companiei Caelum Development, care deține 50% din centrul comercial.

Proiectul Parcului 20, situat în zona Expoziției din Capitală, va cuprinde 469 de apartamente și 579 de locuri de parcare, alături de o grădină privată cu o suprafață de peste 3.000 de mp.

Parcului20 ansamblu rezidential

Prima fază a construcției va livra 260 de unități, predarea acestora urmând să se facă în toamna anului 2020.