Light Dark

Am stat de vorbă cu Anca Pascu, organzatoarea evenimentului din septembrie, pentru a afla mai multe detalii.

robinsharmaCând o întrebi cum a ajuns să organizeze acest eveniment, Anca Pascu vorbește despre o experiență personală. ”Am aflat de Robin Sharma acum trei ani, când a venit cu Richard Branson, și de atunci am început să-i citesc cărțile. Pe mine m-au ajutat foarte mult, mi-au schimbat viața în bine. De când a apărut fetița mea , acum șase ani, am tot căutat variante în care să mă pot organiza mai bine. Ce am învățat de la Robin Sharma (foto stânga – n.red.) mi-a oferit un echilibru în toate aspectele vieții mele. M-am gândit să-l aduc în România, l-am contactat și am început tot acest proces”, povestește Anca.

După mai multe runde de discuții pe Skype și prin e-mail, data și locul au fost stabilite: 17 septembrie, Hotel Alexander din București. ”Target-ul nostru sunt cei din corporații, antreprenorii care vor să evolueze, dar și oamenii care vor pur și simplu să se dezvolte personal”, spune Anca Pascu, precizând că, până în 19 aprilie, biletele au un preț redus.

Biletele sunt împărțite în patru categorii de preț. Până în 19 aprilie, acestea sunt: 199 de euro la categoria ”Silver”, 309 euro la categoria ”Gold”, 429 de euro la categoria ”Platinum” și 739 de euro la categoria ”Diamond”. Prețurile nu includ TVA.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici.