Light Dark

Un consultant imobiliar din România a tranzacționat proprietăți în valoare de peste 8 milioane de euro în 2020, ajungând astfel în RE/MAX Chairman’s Club, topul internațional din care fac parte cei mai performanți agenți ai rețelei.

Este vorba despre Cristian Angheloiu, Broker/Owner al biroului RE/MAX Top Estate Team din București. El și-a început activitatea în domeniul imobiliar în 1997, la doar 16 ani.

“Este foarte important să îți descoperi devreme vocația, iar eu mă consider norocos pentru că am avut curajul și nevoia financiară la o vârstă atât de fragedă”, a declarat Angheloiu.

“Am cumulat 23 de ani în acest domeniu și afirm cu tărie că implicarea emoțională, perseverența, dedicarea, corectitudinea și eficiența sunt impetuos necesare pentru obținerea succesului, dar nu îl garantează”, a mai spus el.

Cristian Angheloiu

Din cele 14 tranzacții încheiate de consultant pe parcursul anului trecut, trei au depășit 1 milion de euro, dintre care două au fost soluții de relocare pentru activități office/de producție și una a fost o investiție de capital.

Angheloiu este primul agent din România care intră în RE/MAX Chairman’s Club. El se află, totodată, pe segmentul comercial în top 20 agenți RE/MAX la nivel global, exceptând Canada și SUA, și pe locul 80 în top 100 la nivel mondial, incluzând Canada și SUA.

Patru consultanți imobiliari din echipa sa au încheiat, de asemenea, anul trecut în top 10 RE/MAX România.

RE/MAX România a înregistrat, în 2020, comisioane în valoare de peste 5,5 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 20% față de 2019. Rețeaua a intermediat peste 5.000 de tranzacții imobiliare, care au însumat mai bine de 200 de milioane de euro.

Cele mai valoroase tranzacții au fost realizate în Capitală. Este vorba despre un bloc de locuințe de 2,5 milioane de euro, un spațiu industrial/office de 1,8 milioane de euro și despre o vilă de 1,7 milioane de euro.

Citește și: Noi premii dedicate agențiilor imobiliare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Citește și: Tot ce trebuie să știi la începutul anului 2021 despre piața chiriilor din Iași

Citește și: Piața chiriilor din Timișoara. De la ce nivel începem anul 2021?