Ediție specială CPI Webinar: Adrian Erimescu și Dan Puică vorbesc deschis despre viitorul Imobiliare.ro

Seria CPI Webinar revine și nu oricum, ci cu o ediție specială. Am pregătim o discuție care te va interesa cu siguranță, dacă ești unul dintre partenerii Imobiliare.ro. Participă și tu!

Te așteptăm pe 9 decembrie, de la ora 15:00, să iei parte la o ediție specială CPI Webinar în care Adrian Erimescu, co-fondatorul și, timp de 20 de ani, CEO-ul Imobiliare.ro, predă ștafeta noului CEO, Dan Puică.

Cei doi vor analiza punctul în care ne aflăm, după două decenii de evoluție continuă, și vor dezbate pe larg ce va însemna, în viitor, Imobiliare.ro pentru piața imobiliară, dar și pentru profesioniștii activi în domeniu.

Evenimentul este adresat exclusiv partenerilor Imobiliare.ro și va fi transmis live din studioul Ringier prin platforma Webinarjam. Înscrierile se pot face AICI. Participă și vei putea să le adresezi întrebările care sunt cu adevărat de interes pentru tine.

Dan Puică a preluat oficial poziția de CEO al Imobiliare.ro pe 7 septembrie. Puică este un manager cu experiență și rezultate semnificative în sectorul marketplace-urilor digitale. El a condus cu succes, din poziția de CEO, platforma de recrutare Bestjobs.eu și a fost managerul secțiunii de imobiliare a OLX România, precum și Directorul Financiar al grupului.

Înainte de a intra în business-ul digital, acesta a lucrat în domeniul finanțelor pentru companii precum UTI Group și KPMG România.

Povestea Imobiliare.ro a început în anul 2000 cu trei tineri antreprenori – Adrian Erimescu, Radu Andrei și Ciprian Gheran, într-o perioadă în care internetul era încă o noutate în România, iar casele se vindeau dând anunț în ziar.

La lansare colaboram cu 26 de agenții și pe site erau promovate puțin peste 300 de proprietăți din doar câteva județe.

Acum, avem mai bine de 2.000 de parteneri – agenții, dezvoltatori, bănci și evaluatori – peste 1,9 milioane de vizitatori în fiecare lună și cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

Află pe larg ce au însemnat primii 20 de ani de Imobiliare.ro, dintr-un interviu realizat alături de Adrian Erimescu:

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])