GALERIE FOTO: Premiile Anualei de Arhitectură 2017

Ordinul Arhitecților București a premiat săptămâna trecută cele mai bune lucrări de arhitectură realizate pe parcursul anului 2017.

cosmindragomir_Londra25_apr17_XL_002_aCel mai bun proiect de arhitectură rezidențială a fost desemnat o casă din Sectorul 5 semnat de arh. Mihai Duțescu, precum și clădirea multifamilială Londra Housing, dezvoltată de Forte Partners și proiectată de ADNBA.

La categoria arhitectură corporate a fost premiată clădirea de birouri de pe Ștefan cel Mare dezvoltată tot de Forte Partners.

La categoria amenajări interioare au fost acordate două premii și cinci nominalizări. Amenajarea KANE World Food Studio a fost considerată cea mai bună lucrare de acest tip.

Click pe prima fotografie din GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea lucrările premiate la Anuala de Arhitectură 2017.

Premiul secțiunii „Cercetări și viziuni prin arhitectură – carte de arhitectură” a fost decernat lucrării ”Arhitectură și urbanism în România anilor 1944-1960: constrângere și experiment”, autor arh. Irina Tulbure. Premiul Beneficiarului de Arhitectură a fost acordat Muzeului Național de Artă Contemporană în calitate de instituție publică pentru încrederea acordată unei echipe de arhitecți în realizarea proiectului „Triaj”. Premiul Președintelui Filialei București a OAR a fost decernat volumului ”București. Arhitectură. Un ghid adnotat (versiune în limba engleză)”.