CPI Webinar: Mindset nou în vânzări și productivitate? Trei invitați te provoacă la o discuție despre noua normalitate

Te așteptăm la un nou webinar marca CPI. Ne vedem miercuri, 13 mai, de la ora 11:00! Trei invitați speciali te provoacă la o discuție despre cum vor arăta lucrurile după 15 mai și te învață cum să-ți formezi un mindset potrivit pentru revenirea la normalitate, după încheierea stării de urgență instituită pe fondul pandemiei de COVID-19.

Ne propunem să dezbatem alături de invitații noștri așteptările pe care ar trebui să le avem, după 15 mai, și ce va însemna normalitatea, după perioada dificilă traversată de industrie pe fondul COVID-19. Va fi nevoie de o schimbare sau vânzările în imobiliare vor rămâne la fel? Aceasta este doar una dintre întrebările la care ne vor răspunde speakerii.

Aflăm, totodată, mai multe despre cum să fim productivi, flexibili și ce mindset ar trebui să avem în continuare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Îi vom avea alături de noi în webinarul CPI cu tema „Mindset nou în vânzări și productivitate?” pe Andy Szekely, Remus Bălan și Călin Iepure. ÎNSCRIE-TE GRATUIT AICI

Andy Szekely este antreprenor, autor și unul dintre cei mai cunoscuți speakeri și traineri profesioniști, cu 20 de ani de experiență. El a lucrat cu peste 50 de companii din șapte țări europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Remus Bălan a lucrat timp de 20 de ani în corporații românești și internaționale unde a realizat performanță operațională în vânzări și managementul echipelor de vânzări, trade marketing și account management. Din 2012, acesta s-a dedicat educației nonformale.

Călin Iepure este CEO-ul bizz.club, cea mai cunoscută organizație de business networking din România, și unul dintre cei care au avut un impact semnificativ în dezvoltarea Public Speaking-ului pe plan local. El s-a specializat de-a lungul timpului nu doar în această arie, ci și în networking, persuasiune, negociere, antreprenoriat, marketing online, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

Citește și: Cinci pași simpli propuși vânzătorilor în vreme de COVID-19 de un trainer cu experiență internațională

Citește și: Cum să-ți faci branding corect în această perioadă? Strategii pentru profesioniști în imobiliare

Citește și: O criză financiară, iminentă? Cum ne pregătim? Sfaturile unui coach responsabil pentru educația financiară a 100.000 de români

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])