Light Dark

Rolul femeii este unul vital în imobiliare. Ea are abilități care o ajută să relaționeze mai ușor cu cei din jur și să-i înțeleagă mai bine, iar aceste aspecte sunt esențiale pentru că vorbim despre un domeniu care este despre oameni, emoțiile lor și acel sentiment unic de siguranță pe care îl găsești doar acasă.

Dar tocmai prin natura meseriei sale și a numărului mare de persoane cu care interacționează, femeia din imobiliare poate să se simtă uneori expusă și chiar vulnerabilă.

Ca femeie ai întâlnit, cel mai probabil, cel puțin o dată pe cineva cu percepții și atitudini bazate pe gen, te-ai lovit de sexism sau poate chiar de diverse forme de agresiune emoțională sau verbală. În ciuda mișcărilor sociale din ultima vreme, precum #metoo, încă nu se vorbește destul de mult despre astfel de situații în România, iar în lipsa unor informații clare ne este dificil să realizăm cât de răspândit este, de fapt, acest fenomen.

Nu căutăm victime, nici nu vrem să găsim vinovați, dar ne dorim să facilităm un dialog deschis și sincer pe această temă în imobiliare.

Știm că programul tău este extrem de încărcat, dar dacă ești femeie și lucrezi în imobiliare, atunci te rugăm să ne acorzi 4 minute din timpul tău. Am elaborat un chestionar care îți este dedicat, prin intermediul căruia vrem să aflăm mai multe despre siguranța femeilor în imobiliare și despre mediul lor de lucru.

Completează chestionarul cu sinceritate, nu trebuie să îți faci griji pentru că toate răspunsurile sunt colectate sub protecția anonimatului.

COMPLETEAZĂ AICI CHESTIONARUL

Dacă vrei să ne povestești pe larg experiențele tale, ne poți trimite și un mesaj privat pe [email protected] sau [email protected].

Îți mulțumim pentru implicare, curaj și pentru profesionalismul de care dai dovadă!