Light Dark

Seria de evenimente locale Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2017, debutează pe 25 mai la Timișoara.

CPI localEvenimentele din acest an din seria Clubul Profesioniștilor în Imobiliare se desfășoară sub sloganul ”Cum am devenit client-centric”. Cu alte cuvinte, evenimentele vor fi despre cum ne înțelegem mai bine clienții și despre cum îi deservim cu succes. Pentru a atinge aceste obiective, Imobiliare.ro va prezenta în premieră un studiu aplicat căutătorilor activi de imobiliare, personalizat pe fiecare oraş CPI.

Participanții vor putea afla ce așteptări are noua generție de clienți, vor dezbate soluții de îmbunătățire a serviciilor în imobiliare, se vor cunoaște mai bine în raport cu nevoile clienților și își vor evalua și îmbunătăți procesul propriu de vânzare. Imobiliare.ro va prezenta în premieră un studiu aplicat căutătorilor activi de imobiliare, personalizat pe fiecare oraş CPI.

În fiecare dintre orașe (Timișoara, Brașov, Constanța, Cluj, Iași, București), evenimentul va debuta la cafea, la ora 08.30, urmând ca la ora nouă să înceapă discuțiile propriu-zise, structurate sub forma a două paneluri. Primul dintre ele, în ordine cronologică, va fi moderat de subsemnatul (Andrei Panait, redactor Imobiliare.ro) și se numește ”Online-ul se/ne transformă. Care sunt așteptările actualei generații de cumpărători?”. Orientat către soluții, panelul se va bucura de participarea reprezentanților agențiilor imobiliare, a clienților și a unui reprezentant al Imobiliare.ro.

După o pauză, Dan Țiganu, consultant de vânzări Premier Estate Management, anterior director al diviziei de asigurări de viaţă a Allianz Tiriac, va susține training-ul ”Structura procesului de vânzare – un major dez/avantaj competitiv”.

Finalul CPI din fiecare oraș nu va veni, în acest an, după prânzul pe care-l vom lua împreună, pentru că, în 2017, va exista și o a doua zi a lucrărilor, dedicată workshop-urilor, despre care puteți afla mai multe detalii AICI.

Evenimentele din seria CPI din anul 2017 vor avea loc pe 25-26 mai la Timișoara (25 maiVENUE, Str. Divizia 9 Cavalerie, Nr. 62  și 26 mai – Hotel Perla, Str. Protopop George Dragomir Nr. 9, Timişoara), pe 30-31 mai la Brașov (hotel Kronwell, Strada Gării Nr. 7, Etajul 2, Braşov), pe 29-30 iunie la Constanța. Caravana CPI va ajunge la Cluj, Iași și București în perioada octombrie-noiembrie.