Light Dark

Vera Heiman, Premium Services Account Manager în cadrul Imobiliare.ro,  a stabilit un adevărat record în online, depășind numărul de 515 ansambluri rezidențiale promovate în portal.

DSC_5226În iulie 2005, Vera Heiman lua o decizie deloc ușoară: renunța la funcția și acțiunile pe care le deținea în cadrul unei firme de construcții. ”M-am decis să fac o pauză, să mă adun, să văd ce știu, ce nu știu și pe unde să o iau. Am zis că este momentul să-mi iau o lună sabatică, nu avusesem, cumulat, 30 de zile de concediu din 1983”, povestește ea.

Nu a putut sta însă deoparte, și, la solicitarea unui prieten, s-a ocupat de amenajarea interioară a casei acestuia. În acea vreme, a primit propunerea de a veni la Imobiliare.ro. ”Nu-mi imaginam că poți face un business din online, ci știam doar că poți să folosești online-ul pentru a-ți dezvolta business-ul”, povestește Vera Heiman. ”M-am hotărât, în august 2005, să încerc. Îmi plac provocările, în sensul de a mă educa. M-am convins că pot să fac altceva, eu am terminat «Finanțe», nu vin din partea tehnică. Am avut însă, de-a lungul timpului, o singură poruncă pentru mine: să faci lucrul bine.”

Iar vremea a arătat că această poruncă pe care și-a impus să o respecte a dat roade: în ultimii nouă ani, Vera Heiman a adus în portalul Imobiliare.ro nu mai puțin de 515 ansambluri rezidențiale.” Dacă mă uit la cifre, e un record în online, dacă mă uit la mine, recordul meu personal e că am reușit să transmit două lucruri: încrederea în brand, în produs și încrederea în mine. Am reușit să păstrez aceste lucruri de-a lungul timpului. Nu e suficient să stai doar în spatele unui brand, ci trebuie să și aduci ceva produsului, prin calitățile tale. Printre acestea aș enumera corectitudinea, profesionalismul și onestitatea”, spune Vera Heiman.

Cum a reușit? ”Am, de la Dumnezeu, această pricepere la oameni. Unii au frumusețe, alții au ochi albaștri…eu am această pricepere. De când mă sună un client, eu știu dacă a vândut sau nu, dacă are o zi proastă sau nu, nu trebuie să-mi spună”, povestește Vera Heiman.

În plus, contează și abordarea. ”Nu există casă care să nu se vândă la un moment dat, ceea ce facem noi este să scurtăm timpul. Uneori, un dezvoltator mic vrea să vândă, dar nu vrea să-și crească brandul. Eu pun această întrebare: «Vreți să mai construiți după acest ansamblu?». Răspunsul este, în general, că da și atunci avem două direcții: vânzarea și încrederea. Cred că asta apreciază clienții la relația mea cu ei, deși cu mulți dintre ei țin legătura doar prin mail și telefon”, explică Vera Heiman.

Vera Heiman, despre membrii echipei sale

DSC_1238”Eu stabilesc cu dezvoltatorul ce poze vrea să pună, în ce ordine, ce mesaje și ce titlu. Apoi transmit aceste informații către graphic designer (Mihai Mari sau Alex Stanciu). Apoi newsletter-ul pleacă la Sebastian, care se ocupă de partea tehnică (html, url, titlu etc). Trebuie să fie optimizat pentru toate browsere-le și toate device-urile”, explică Vera Heiman, care este apreciată în interiorul Imobiliare.ro și pentru poreclele date colegilor. Nu vom dezvălui aici care sunt acestea; totuși am rugat-o să facă o scurtă caracterizare colegilor cu care lucrează îndeaproape. Le redăm mai jos.

Sebastian Roman (Frontend Developer): ”Este un copil pe care-l cunosc de când a venit în firmă, a crescut foarte mult. Ca să lucrezi cu tinerii, trebuie să ai două tipuri de relații cu ei: de protector, dar și să-i tratezi ca pe adulți. Trebuie să îmbini cele două căi de comunicare. ”

Mihai Mari și Alexandru Stanciu (Graphic Designeri): ”Mihai este graphic designerul cu care lucrez de cel mai mult timp. El este un artist, se uită la culori, la încadrarea în pagină. Alex Stanciu a venit mai târziu în firmă, dar tot artist este.”

Bogdan Rădulescu (Customer Care Representative): ”Este genul de coleg pe care și l-ar dori oricine. La el nu există «nu pot» sau «n-am timp». E vesel și transmite foarte multă încredere. Dacă sunt plecată pe teren și îi las o sarcină, sunt sigură că se rezolvă. El preia telefoanele de la clienți, dacă ține de competența lui – rezolvă, dacă nu, trimite mai departe. E politicos, e optimist. Îți dă siguranță. ”

Vezi întreaga galerie foto a echipei aici.