Light Dark

Dacă lucrezi de ceva timp în imobiliare și ești serios interesat de dezvoltarea ta profesională, probabil că ai auzit deja de Adrian Cioroianu. Fondator al AC Knowledge Romania și Trainer Executive în cadrul companiei, acesta va participa, pe 27 mai, la CPI Național 2021, evenimentul autohton dedicat reprezentanților industriei imobiliare.

Cu experiență în conducerea unor ample echipe de vânzări, în cadrul unor companii precum Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation, Adrian Cioroianu a decis să urmeze calea antreprenoriatului. A fondat, astfel, AC Knowledge, o companie autohtonă de training și consultanță. El este, totodată, autorul unei cărți cu un titlu ce sună extrem de promițător: „Vând orice, oricând, oricui. Ce contează cu adevărat în vânzările B2B”, dar și coordonatorul altor trei lucrări în domeniu, anume „Povești nemuritoare de vânzări”, „Aproape totul despre managementul echipei de vânzări” și „Vânzări 2.0. Punct şi de la capăt”. Un proiect important în care este implicat în momentul de față este dezvoltarea la nivel național a companiei de origine clujeană Blitz, în calitate de Head of Training.

Intitulată „Vânzări 2.0 (21). Punct şi de la capăt”, prezentarea ce va fi susținută de Adrian Cioroianu în cadrul CPI Național 2021 promite să captiveze orice profesionist dornic să-și îmbunătățească performanțele în vânzări. Această nevoie este resimțită cu atât mai acut acum, după mai bine de un an de pandemie, timp în care regulile jocului s-au schimbat semnificativ – în viața socială, în vânzări și, da, și în imobiliare. „Dacă ești într-o zonă de confort și aștepți ca lucrurile să se întâmple, s-ar putea să nu fie varianta câștigătoare. Ai curaj să schimbi lucrurile și să fii un jucător profesionist în piața imobiliară, luptând pentru succes, zi de zi”, spune Adrian Cioroianu.

Nu te-ai înscris încă la CPI Național și la Gala Profesioniștilor în Imobiliare? Aici îți poți asigura participarea, în mod GRATUIT, la ambele evenimente!

„Până acum doi ani, habar nu aveam despre imobiliare. Norocul meu este că m-am implicat într-un proiect alături de o companie imobiliară de top, care mi-a permis să combin experiența mea de 20 de ani în vânzări cu realitățile, mai bune sau mai rele, ale industriei imobiliare. Așa că hai să vedem împreună care sunt pilonii unei mentalități de vânzător de succes în imobiliare, cum putem, fiecare dintre noi, să mergem într-o zonă de self-management caracteristică performerilor de top în vânzări, cum putem profesionaliza zona de management de echipă de brokeri imobiliari și să ne dezvoltăm abilitățile de negociere cu clienții noștri, dar și intern, cu managerii și colegii noștri. Îți propun o infuzie rapidă de cunoștințe practice în vânzări, dar și o incursiune atât de importantă în mindsetul unui vânzător de top în imobiliare și nu numai.”

Adrian Cioroianu, Ac Knowledge Romania

Ediția CPI Național din 2021 va avea loc joi, 27 mai, în vreme ce Gala Profesioniștilor în Imobiliare este programată pentru vineri, 28 mai. Pentru că provocările ridicate de pandemia de COVID-19 persistă, cele două evenimente dedicate breslei imobiliare se vor desfășura într-un format hibrid, fizic și online. Astfel, speakerii și paneliștii vor fi prezenți într-o sală de conferințe a Hotelului Radisson Blu, din București, în vreme ce participanții vor putea urmări transmisiunea, live, pe aplicația Hopin (pe bază de înregistrare prealabilă).

Citește și: CPINațional2021: Evenimentul dedicat profesioniștilor din imobiliare se va desfășura anul acesta în format hibrid, fizic și online. Participarea este GRATUITĂ!

Citește și: Lista finaliștilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este pregătită! Tu cine crezi că vor fi câștigătorii?