În rolul principal: Apartamentul lui Jerry Seinfeld

În care este vorba despre importanța unei locuințe în succesul unui serial de televiziune.

Seinfeld-show-apartmentHulu, un serviciu video online care oferă o selecție de seriale TV de succes, a anunțat ieri că va crea o replică a apartamentului din cartierul Upper West Side din Manhattan, New York în care personajul Jer ry Seinfeld, interpretat de celebrul actor, locuia în serial.

Intitulată “Seinfeld: The Apartment”, replica va fi inaugurată în New York pe 24 iunie, în cadrul unei operațiuni de marketing ce va marca debutul tuturor episoadelor din serial pe platforma Hulu și va rămâne deschisă pentru public până duminică, 28 iunie.

În serial,domiciliul oficial al lui Jerry Seinfeld este ”129 West 81st Street, Apartment 5A”, însă la adresa respectivă se află o altă clădire decât cea pe care o știm din cadrele exterioare care apar în serial. Strada respectivă arată cu totul altfel, însă acolo se află locuința în care adevăratul Jerry Seinfeld, nu personajul din serial, a locuit în perioada în care era un simplu comediant din New York, înainte să devină un mare star de televiziune.

Apartamentul lui Jerry Seinfeld din serial este compus dintr-o bucătărie deschisă, în stil american, o sufragerie cu o mică zonă de luat masa aflată în spatele canapelei. Tot în cadrul sufrageriei, într-o nișă, se află zona de birou, unde personajul își ține computerul și un mic raft pentru cărți. În spatele zonei de luat masa se află baia, iar în stânga acesteia – dormitorul. Așadar, o locuință cu două camere sau, cum spun americanii, cu un dormitor.

Revenind la replica construită de Hulu, trebuie spus că vizitatorii vor avea șansa, în mod gratuit, de a trece printr-o experiență inspirată de apartamentul dintr-unul dintre cele mai populare, premiate și longevive seriale de televiziune din toate timpurile. În apartamentul-replică vor fi disponibile mai multe elemente interactive, care vor permite fanilor să ia parte la unele dintre momentele memorabile din cadrul serialului.

Sursa foto: WikiSein