Light Dark

IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, a lansat singura asistentă virtuală de ofertare la șantiere și proiecte din țara noastră.

Asistenta virtuală VICTA

Aceasta se numește VICTA – Virtual Constructive Assistant – și vine în ajutorul tuturor celor care activează în piața construcțiilor, de la constructori și arhitecți, la proiectanți, beneficiari și chiar producători și furnizori de servicii, ajutându-i să oferteze mai eficient la șantiere.

“Conform studiilor noastre, peste 70% din firmele din domeniul contrucțiilor și instalațiilor se află în prezent într-o criză acută de personal calificat, iar prin comparație, firmele românești au o productivitate mult mai scăzută față de multinaționale. În țara noastră domeniul construcțiilor se află pe locul întâi la capitolul insolvențe. Anul trecut intrau, în medie, zilnic în involvență patru firme. Totodată, în prezent ne aflăm în fața fenomenului de trecere într-o eră digitală, dominată de roboți și de produse ce folosesc software inteligent, care preiau munca umană. Astfel, din cercetările noastre din experiența cumulată de peste 12 ani în monitorizarea pieței de construcții din România am creat o platformă inteligentă, modernă, cu abilități extraordinare, menită să ușureze munca tuturor celor care activează în piață”, a declarat Andrei Spătaru, fondator IBC Focus, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.

Care sunt principalele beneficii ale utilizării VICTA

Potrivit reprezentanților IBC Focus, asistenta virtuală VICTA ajută utilizatorii prin intermediul unor filtre personalizate și a modului de căutare avansată să își organizeze listele cu cei mai buni potențiale clienți, prospectează instant firmele de interes căutând informații în baze de date publice, pe rețele de socializare sau pe internet, generează baze de date, concepe analize de piață și studii de marketing în timp real, redactează e-mailuri personalizate și realizează topuri menite să crească competitivitatea angajaților.

În plus, asistenta virtuală face o agendă personalizată, trimite remindere pentru o bună monitorizare a proiectelor și a companiilor urmărite, organizează plâlnia de vânzări în timp real și organizează traseul de vânzări direct din Google Maps.

VICTA pregătește, totodată, raportul de vânzări, atât individual, cât și pe echipă, pentru directorul diviziei.