Light Dark

Mari jucători de pe piața imobiliară din România și din străinătate vor fi prezenți la ediția din această primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI). Evenimentul va reuni circa 390 de profesioniști în imobiliare și va aduce în fața vizitatorilor peste 50.000 de oferte.

TNI se va organiza, în perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului din Capitală. În cadrul evenimentului vor fi prezentate unele dintre cele mai noi proiecte disponibile pe piață. Din ofertă nu vor lipsi nici casele de vacață, apartamentele situate în centrul și în nordul Capitalei, locuințele care se încadrează în Programul Prima Casă sau proprietățile premium ideale pentru locuit sau închiriat aflate nu doar în București, ci și în Constanța, Brașov, Cluj, pe Valea Prahovei și în alte zone de interes ale țării.

Timp de 3 zile vor participa la târg agenții imobiliare, dezvoltatori, reprezentanți ai unor instituții financiar-bancare și ai unor fonduri de investiții, dar și reprezentanți ai unor instituții de asigurări, management imobiliar și specialiști din industrii conexe.

O serie de profesioniști din străinătate vor lua, de asemenea, parte la eveniment. Partenerul strategic al TNI va fi și de această dată National Association of Realtors, cea mai mare organizație de profil din Statele Unite ale Americii, la care au aderat peste 1 milion de agenți imobiliari.

Cea mai mare agenție imobiliară din Ciprul de Nord, Cihanara Tourism & Investment, va prezenta în cadrul târgului mai multe oportunități de investiții, Prime Realty Marbella va promova proprietăți imobiliare de lux din zona de sud a Spaniei, iar Kourtidis Group le va propune vizitatorilor să investească în imobile din nordul Greciei. Mai multe detalii, pe site-ul dedicat TNI.

Târgul imobiliar poate fi vizitat pe 8 și 9 mai, între orele 10:00-19:00, respectiv pe 10 mai în intervalul 10:00-16:00. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Imobiliare.ro se numără printre partenerii acestui eveniment.