Light Dark

Stimati imobiliari,

De peste 1 an de zile, la Bucuresti, are loc un eveniment lunar care aduce impreuna cei mai buni agenti imobiliari, dornici sa descopere ce inseamna profesionalismul in imobiliare, cum puteti colabora si in ce fel se poate aduce aceasta meserie la un nivel mai inalt. Despre editiile CPI Bucuresti puteti citi mai multe pe cpi.org.ro.

In data de 17 mai, Timisoara este orasul care deschide un turneu al evenimentului Clubului Profesionistilor in Imobiliare, impreuna cu reputatul consultant imobiliar, Ilias Papageorgiadis.

Va asteptam sa participati pentru aceleasi motive: a deveni din ce in ce mai buni in ceea ce facem, pentru a deschide prin networking drumul cooperarii, ca finalitatea sa fie un numar din ce in ce mai mare de tranzactii.

Ilias Papageorgiadis Ilias Papageorgiadis, consultant si expert imobiliar, a intrat pe piata imobiliara in anul 2002, in Grecia. Incepand cu 2004, si-a indreptat atentia catre Romania, unde a fondat grupul de companii MORE, avand un portofoliu de peste 200 de clienti.

In ultimii doi ani, compania mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul primelor 10 firme de imobiliare din tara noastra si reprezinta Romania la majoritatea evenimentelor mondiale de top (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc).

Carti Ilias Papageorgiadis Cu ocazia intalnirii profesionistilor in imobiliare, Ilias Papageorgiadis va lansa pe piata locala editia in romana a celor mai noi volume ale sale: “Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si “100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes“. Vom afla direct de la Ilias, cum vede el piata imobiliara din Romania, care sunt oportunitatile si provocarile mediului economic autohton. Mai multe detalii despre cele doua volume puteti citi pe: www.iliaspapageorgiadis.ro

Agenda evenimentului:

18:00 – 18:30 Bun venit la CPI!
Timp alocat networking-ului.
18:30 – 19:00 De ce un Club al Profesionistilor in Imobiliare?
O scurta introducere sustinuta de Adrian Erimescu, director imobiliare.ro si initiatorul proiectului la nivel national.
19.00 – 19.30 Lansarea volumelor: “Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si “100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”.
19.30 – 20:00 Ilias Papageorgiadis: Cum vad eu imobiliarele in Romania
20:00 – 20:30 Despre initiativa: Imobiliarele sunt bune!
20:30 – … Ramanem impreuna pentru discutii, schimb de idei si pentru a ne cunoaste mai bine.

Data
Marti, 17 mai 2011, incepand cu ora 18:00.

Locatie
Eve Fashion Lounge, Bulevardul 3 August 1919, nr. 1, Timisoara (vis-a-vis de Parcul Poporului)

Inscriere
Va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment prin e-mail la adresa: [email protected]

Taxa de participare
25 de ron, in care sunt incluse cafea, apa, ceai + o bautura la alegere