Light Dark

Dragi apropiati si viitori apropiati ai Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru data de 8 decembrie pregatim o editie aniversara. De 3 ori aniversara: pentru ca se implineste 1 an de CPI, pentru ca vin sarbatorile, pentru ca ne intalnim!
Speram sa ne revedem cu cat mai multi dintre voi, sa evaluam anul care a trecut si sa ne punem in ordine gandurile pentru anul care urmeaza.
Speram sa ni se alature si persoane noi, cu care nu am reusit inca sa ne cunoastem, dar care intuiesc valoarea unui eveniment prin care impreuna sa ducem meseria imobiliara catre noi standarde.
Ca orice moment de trecere, sa lasam in urma ceea ce nu ne mai e de folos, sa ducem cu noi in 2011 invataturile pe care le-am acumulat si visele noastre.

Alaturi de noi vor fi invitatii speciali ai acestei editii:

Dl. Andrew Prelea, CEO South Pacific. Domnul Prelea propune urmatorul subiect, pe care il va dezvolta in cadrul evenimentului:

Relatia agent – client. Pe cine are trebui sa reprezinte agentia si in ce conditii. Idei pentru o mai buna intelegere a realitatii pietei si afacerilor.

Andrew Prelea

De asemenea, alaturi de noi in aceasta editie speciala, va fi compania Century 21, reprezentata prin dl. Gabriel Alexandru – Vicepresedinte Century 21 si dl. Cornel Istode – Business Development Manager.

Gabriel Alexandru Cornel Istode

Subiectul pe care il ridica la fileu agentilor imobiliari prezenti este:
“Cum sa treci de la un hobby la un business in imobiliare”

Si pentru ca va fi o editie aniversara, vor fi surprize, premii si un pic de distractie!

Ne auzim in curand

Data
miercuri, 8 decembrie 2010, incepand cu ora 18:00.

Locatie
Hotelul Golden Tulip Times, de pe Bulevardul Decebal nr.19, Bucuresti.

Inscriere
Pentru a va anunta prezenta la acest eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere.

Taxa de participare
10 Eur + TVA