Light Dark

Seria de evenimente ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” 2016 ajunge joi în Capitală, după ce a trecut prin marile orașe din țară. Ce este nou?

CPI IasiAnul acesta, seria de evenimente ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” vine cu un nou concept. Astfel, într-o singură zi, participanții se pun la curent cu cercetările și ultimele tendințe din domenii precum vânzări şi negociere, tehnologie, legislaţie imobiliară, marketing, dezvoltări rezidenţiale, arhitectură şi construcţii.

”Lucrurile sunt cu totul diferite față de acum șapte ani, când am demarat evenimentele din seria CPI. Au fost șapte ani în care Imobiliare.ro a organizat 70 de evenimente CPI, cu peste 2.500 de participanți. Felul în care arată piața astăzi ne determină să schimbăm modul în care facem marketing și vânzări. Schimbările tehnologice ne pot ajuta business-ul, dar ni-l pot și distruge”, spune Adrian Erimescu

În această lună, evenimentele din seria ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” au ajuns deja la Timișoara, Cluj, Brașov, Iași și Constanța. Participanții au putut afla de la speakeri, reprezentanți ai companiilor de consultanță imobiliară, dar și dezvoltatori, arhitecți, specialiști în marketing, avocați aspecte care să-i ajute în activitatea profesională de zi cu zi. Printre temele abordate s-au numărat modalitățile în care clienții potențiali caută locuințe, rolul tehnologiei în marketing și promovare, aspecte legale privind activitatea din real estate, sugestii despre cum să atragi și să fidelizezi clienții și multe altele.

O noutate a evenimentelor sub marca CPI din 2016 a fost sesiunea de întrebări și răspunsuri de la final, în care cei interesați au putut discuta, într-un cadru informa, cu toți speakerii invitați.

Scurt istoric CPI: Pentru a sprijini agentul imobiliar din România, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care consultanţii imobiliari se pot cunoaşte, dezvolta relaţii de business, colabora şi identifica ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creăterea business-ului. CPI este un eveniment cu o tradiţie de peste 7 ani şi peste 70 de ediţii în cele mai mari oraşe din România: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa. În 2016 a avut loc prima ediţie naţională care a reunit peste 350 de agenţi imobiliari şi dezvoltatori veniţi din toate colţurile ţării. În fiecare an, CPI-urile regionale au strâns în jur de 500 de participanţi, nerăbdători să fie printre primii care află cum se conturează viitorul. Eşti şi tu unul dintre ei?