Light Dark

Vrei să afli cât mai multe informații despre posibilele obiecții de care te poți lovi în munca de zi cu zi ca agent imobiliar și care sunt cele mai bune modalități de a le anticipa? Atunci nu ezita să participi la atelierul “Gestionarea obiecțiilor” organizat, săptămâna viitoare, de reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR).

În cadrul atelierului de pe 18 iunie, care se va desfășura în intervalul 09:00-13.30 la Hotelul Golden Tulip Times din București, vor fi puse în discuție o serie de noțiuni de teorie, dar se vor face și exerciții practice alături de Igor Postovanu, trainerul care va susține acest eveniment educațional.

Postovanu și-a început cariera în imobiliare încă din anul 2004, iar din 2013 a ales să își desfășoare integral activitatea pe baza sistemului de lucru de reprezentare exclusivă. Acesta este Realtor și fostul președinte al APAIR.

igor postovanu curs cod etic

Participanții la atelier vor înțelege mai bine ce indică cele mai frecvente obiecții pe care le pot întâmpina din poziția de agenți imobiliari în interacțiunea cu clienții, dar și cum pot evita cu profesionalism abordarea lor greșită.

Vor fi puse, de asemenea, în discuție cele mai eficiente tehnici la care aceștia pot apela pentru a gestiona cu succes de fiecare dată astfel de situații dificile.

Participarea la atelierul “Gestionarea obiecțiilor” se face doar pe bază de înscriere.Taxa de participare este de 150 de lei de persoană. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Înscrierile pot fi făcute AICI.

Igor Postovanu va participa, tot în calitate de trainer, și la REbootCAMP 2019, prima tabără imobiliară axată integral pe modul de lucru de reprezentare exclusivă și dedicată celor care vor să își completeze cunoștințele în domeniu pentru a le oferi clienților servicii de cât mai bună calitate.

Evenimentul se organizează în perioada 18-21 iulie, în Poiana Mărului din Brașov, Imobiliare.ro fiind partenerul principal al acestuia. Numărul de locuri disponibile la REbootCAMP este limitat, doar 20 de participanți urmând să fie admiși. Aceștia vor obține certificate de absolvire la finalul celor patru zile de training intensiv.

Taxa de participare poate fi achitată în regim early booking doar până pe data de 5 iulie și este echivalentă cu 2.490 de lei/persoană, incluzând participarea la cursuri, cazarea și masa. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Începând cu data de 5 iulie, taxa de participare va fi de 3.100 de lei/persoană, membrii APAIR având în continuare oportunitatea de a beneficia de un discount de 20%. Află mai multe detalii și rezervă un loc AICI.

Citește și: Menține parteneriatele celei mai mari asociații dedicate agenților imobiliari din SUA cu organizații de pe tot globul. Ce sfaturi le dă românilor

Citește și: După 6 ani de reprezentare, crede că succesul în domeniu nu ține atât de tacticile de vânzări, cât de abilitățile de relaționare cu oamenii