Light Dark

Stabilirea prețului corect pentru o proprietate este unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să îi parcurgă un agent imobiliar în procesul de listare. Dar ce date statistice trebuie să consulte și să interpreteze acesta pentru a întocmi o bună analiză comparativă de piață?

atelier analiza comparativa de piata

Poți afla acest lucru participând la Atelierul de Reprezentare Exclusivă “Analiza Comparativă de Piață”, organizat pe 10 iulie, la București, de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR).

Alături de Igor Postovanu, membru APAIR care activează în real estate din anul 2004, participanții vor învăța noțiuni de teorie alături de modalitățile prin care acestea pot fi aplicate în munca de zi cu zi, vor parcurge toate etapele unei analize de acest tip și vor afla cum să utilizeze date statistice pentru a evita supraevaluarea proprietăților.

“Statistic vorbind, prețul obținut pentru o proprietate imobiliară este invers proporțional cu timpul de expunere în piață, de aceea stabilirea corectă a valorii de piață a unei proprietăți imobiliare este fundamentală pentru îndeplinirea obligațiilor asumate față de client, dar și pentru predictibilitatea business-ului tău ca agent imobiliar”, explică reprezentanții APAIR.

Taxa de participare la Atelierul de Reprezentare Exclusivă “Analiza Comparativă de Piață” este de 120 de lei de persoană. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Înscrierile se pot face aici.

Imobiliare.ro este partener media al acestui eveniment.

Citește și: Spune-mi cine ești ca să îți spun cum poți să faci business ca agent imobiliar. Idei altfel atunci când vrei să crești numărul de posibili clienți

Citește și: Tu știi cât valorează timpul tău? Exercițiul simplu care te va ajuta să îți planifici mai bine munca atunci când ești agent imobiliar

Citește și: Care este modelul de lucru recomandat pentru o afacere predictibilă ca agent imobiliar? „Eu doar așa lucrez din 2003. Nu aș lucra niciodată altfel”