Light Dark

RE/MAX România organizează în următoarea perioadă cursuri online deschise în fiecare zi, de la ora 14, dedicate nu doar agenților imobiliari, ci și celor interesați de imobiliare.

Cursurile sunt gratuite și sunt susținute de traineri din rețeaua RE/MAX România, dar și de membri ai managementului și de alți invitați din țară și din străinătate.

Acestea sunt organizate de luni până vineri, în fiecare săptămână, în această perioadă în care activitatea în imobiliare este afectată de întreaga situație generată de răspândirea noului coronavirus la nivel mondial.

În următoarele zile, cei interesați pot participa, de exemplu, la webinarii interactive pe teme precum “Remote@Work”, “Cum să îți ții business-ul viu și atitudinea bună în vremuri de criză” și “Sharing best practice”. Miercuri este disponibil și un webinar susținut de trainerul Richard Robbins și de Michael Polzler, Managing Director pentru RE/MAX Europa. Calendarul complet al cursurilor este disponibil AICI.

RE/MAX România dispune de cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din țara noastră, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari și comisioane generate în valoare de 4,55 milioane de euro doar în 2019. Rețeaua cuprinde, la ora actuală, 50 de francize și are peste 450 de membri.

RE/MAX România face parte, totodată, parte dintr-o rețea cu extindere globală, cu peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri din circa 110 țări.

Citește și: Colaborarea între agenții imobiliari, cheia succesului. Cum te ajută să depășești perioadele dificile?

Citește și: „Follow the money”, transmite informațiile corecte și păstrează-ți calde relațiile cu clienții. Așa rămâi în joc ca agent imobiliar

Citește și: Cum promovezi proprietățile din portofoliu folosind telefonul mobil? Este mai simplu decât ai crede să-i faci pe cumpărători să se simtă ca la vizionare