Light Dark

Echipa “Imobiliare cu caimac” aniversează un an de la prima ediție a acestui eveniment organizat în scopul de a crea o comunitate închegată pe piața locală de real estate, ai cărei membri se sprijină reciproc și colaborează pentru a le oferi clienților servicii de cea mai bună calitate.

Au fost organizate 21 de ediții “Imobiliare cu caimac” în cadrul cărora s-au inițiat discuții cu membrii comunității imobiliare locale pe diverse spețe de interes și s-au găsit strategii pentru eficientizarea activității în domeniu și pentru obținerea unei productivități mai mari.

Toate aceste discuții au fost bazate pe principii de etică profesională, având ca reper Codul Etic al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR), voluntarii care au făcut posibilă până acum organizarea evenimentului de referință pentru comunitatea de real estate din Timișoara – Olivera Carson, Beatrice Pozsar, Adina Pasere și Cosmin Rocșoreanu- fiind membrii APAIR și Realtori.

“Am lansat în urmă cu un an la Timișoara evenimentul <Imobiliare cu caimac> cu scopul de a închega comunitatea și de a forma un nucleu de profesioniști care să promoveze reprezentarea imobiliară ca mod de lucru, colaborarea între agenți și agenții, o conduită profesională ridicată și o etică profesională”, a declarat Olivera Carson, inițiatoarea evenimentului, Realtor și membru APAIR.

“Eu consider că noi, agenții imobiliari din vestul țării, suntem privilegiați că există <Imobiliare cu caimac>, un eveniment unde ne putem aduna cu toții, un loc unde ne educăm pentru a putea practica cât mai bine această meserie. Sper ca în curând și ceilalți colegi să descopere cât de benefice sunt aceste întâlniri și așa să contribuim cu toții la o lume imobiliară mai bună”, a spus și Adina Pasere, Realtor și membru APAIR care activează în orașul Caransebeș și parcurge periodic 200 de km dus-întors pentru a ajuta la organizarea evenimentului.

La edițiile “Imobiliare cu caimac” au participat atât invitați din real estate, cât și specialiști din alte domenii care le-au oferit participanților informații valoroase. Printre aceștia s-au numărat inclusiv brokeri de credite, avocați și arhitecți.

Citește și: La 34 de ani este managerul propriei agenții imobiliare. „Mă motivează faptul că, peste ani și ani, copiii noștri se vor putea bucura de o lume imobiliară mai bună datorită implicării noastre”