Light Dark

Academia RE/MAX a pregătit o serie de seminarii  cu o durata de 2 ore: „8 strategii de creștere în afacerile imobiliare”, care vor fi ținute ȋn marile orașe din țară.

Razvan Cuc, Director Regional REMAX RomaniaSeminariile, organizate sub egida Academiei RE/MAX, vor avea loc la Constanța (11 septembrie), Timișoara (3 octombrie), Iași (25 octombrie), Brașov (7 noiembrie), București (21 noiembrie) și Cluj-Napoca (29 noiembrie).

”Din dorința de a  beneficia de educație cȃt mai mulți agenți imobiliari din piață, accesul la aceste seminarii va fi gratuit”, spun reprezentanții RE/MAX Romania, în opinia cărora 2017 este cel mai bun an pentru piața imobiliară, după perioada de criză și din acest motiv, din ce ȋn ce mai mulți romȃni sunt interesați să activeze ȋn acest domeniu.

”Atȃt antreprenorii care ȋși deschid un business sau achiziționează o franciză pe acest segment, precum și cei care se angajează ȋntr-o agenție imobiliară o fac pentru că simt o oportunitate reală de dezvoltare, deși vin, de multe ori, din alte domenii de activitate. Pentru ei cȃt pentru cei ce doresc să se perfecționeze, Academia RE/MAX a gȃndit un program educațional complet și complex, pe diferite niveluri, adaptat nevoilor fiecăruia”, spun reprezentanții RE/Max România.

Informațiile din cadrul cursurilor sunt adaptate pieței din Romȃnia, iar programul Academiei RE/MAX include următorul pachet de beneficii traininguri gratuite ținute de experți, evenimente cu speakeri internationali de renume mondial, acces permanent la cursuri online, materiale și resurse doar pentru membri.

„Ne-am propus ca prin intermediul Academiei RE/MAX să schimbăm industria imobiliară din Romȃnia. Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toți cei care activează în acest domeniu, dar și de clienti, care ȋși doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci cȃnd apelează la un agent imobiliar”, a declarat Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România.

Peste 500 agenți imobiliari și owneri din acest domeniu au absolvit programe de training ale Academiei RE/MAX, ȋn cei peste trei ani de la lansarea acestui proiect.

“Învățarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le știm acum s-ar putea să nu mai fie valabile mâine. Nici cei mai buni agenți și brokeri de azi nu au deținut de la început toate abilitățile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschiși spre a învăța”, a explicat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX Romȃnia.