Light Dark

Reprezentanții francizei de agenții imobiliare RE/MAX România anunță exinderea rețelei cu patru noi birouri, toate deschise în Capitală. 

Cele patru birouri noi poartă numele RE/MAX Opportunity, RE/MAX Impact, RE/MAX Discovery și RE/MAX New Vision.

Primul dintre acestea a fost deschis, după 20 de ani de activitate sportivă la nivel profesionist și 15 de experiență în imobiliare, de Vasile Matinca alături de partenerul său de afaceri Anghel Iorga.

Biroul RE/MAX Impact este condus de Broker/Ownerii Marius și Gina Ghiță. Cei doi își propun să atragă, în perioada următoare, cât mai mulți agenți motivați și dornici să facă performanță în domeniul imobiliar, oferind servicii profesionale axate pe reprezentarea exclusivă a clientului.

Agențiile RE/MAX Discovery și RE/MAX New Vision au fost deschise de antreprenori care fac primii pași în real estate prin intermediul francizei. Discovery este condusă de Cristina Bogatu, care își dorește ca până la finele lui 2019 să colaboreze deja cu până la 10 profesioniști, iar biroul RE/MAX New Vision a fost deschis de Broker/Ownerii Maria și Yigal Khantsis.

Cu cele patru noi agenții, rețeaua a ajuns să cuprindă 11 birouri și peste 100 de angajați doar în București. RE/MAX România cuprinde, în total, 47 de francize și peste 400 de membri.

Planul de extindere la nivel național vizează atingerea pragului de 110 birouri francizate și de peste 1.000 de agenți imobiliari până în 2023.

Doar pe parcursul anului trecut, RE/MAX România a intermediat peste 2.500 de tranzacții imobiliare, cu o valoare cumulată de 155 de milioane de euro. Valoarea comisioanelor totale încasate în 2018 din intermedieri imobiliare a depășit pragul de 3 milioane de euro, înregistrând astfel o creștere de circa 50% față de 2017.

Cele mai multe proprietăți au fost tranzacționate în birourile RE/MAX din Cluj-Napoca și în București.

RE/MAX România a obținut trofeul pentru “Cel mai puternic brand imobiliar național 2018” și premiul pentru “Cea mai spectaculoasă creștere în 2018” în cadrul celei mai recente ediții a Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Citește și: Are 15 ani de experiență în vânzări B2B și, recent, a făcut primii pași în real estate.”Am văzut trecerea către antreprenoriat ca pe o etapă firească în evoluția carierei”

Citește și: Factorii care au influențat cumpărătorii și micii investitori în 2018. Care sunt perspectivele pentru 2019? Mădălina Vasile, RE/MAX Properties: Nu ne vom confrunta cu o criză

Citește și: Pachet de un milion de euro tranzacționat în primul an de activitate. Octavian Bădescu, RE/MAX Freedom Group, despre piața imobiliară, pericolul crizei și standardele de performanță ale unui agent de top