Light Dark

Secretele industriei imobiliare, dezvăluite de experți la evenimentul “Next Level in Real Estate”

Experți în domeniul imobiliar se reunesc, pe 10 martie, la evenimentul “Next Level in Real Estate” pentru a dezbate subiecte de actualitate pentru breasla din real estate și pentru a împărtăși secretele industriei cu cei dornici să facă performanță.

Evenimentul educațional este organizat de RE/MAX România, cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din țară, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari. Participanții vor afla de la cinci speakeri cu zeci de ani de experiență cum pot transforma o tranzacție într-o investiție și vor obține recomandări de self management. Discuțiile pe tema reprezentării exclusive și a colaborării cu alți agenți nu vor lipsi nici ele din cadrul evenimentului, care va fi organizat la Hotelul Ramada North din București.

Președintele RE/MAX România, Răzvan Cuc, participă la dezbateri alături de Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România. Se alătură și reprezentanți ai unor birouri cu rezultate de excepție în cadrul rețelei. Este vorba despre Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum, și Mădălina Vasile, Broker/Owner RE/MAX Properties.

Informații utile pentru cei din breaslă din domeniul juridic vor fi aduse în atenția participanților de la “Next Level in Real Estate” de Anca Păcurar, BDM și consilier juridic pentru RE/MAX România.

La evenimentul educațional vor participa și patru invitați speciali care vor aborda teme precum social media și prospectarea proactivă sau cum să devii un top producer. Aceștia sunt David Grigorescu, Broker/Owner Zoom City și membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, consultantul imobiliar specializat pe segmentul rezidențial de lux Vlad Gheorghiu, Daniel Dobre, care activează în real estate de 18 ani, și Viviana Andrei, Sales Associate RE/MAX Properties cu 20 de ani de experiență în imobiliare și 5 ani de experiență în domeniul evaluărilor imobiliare.

Evenimentul educațional “Next Level in Real Estate” va dura 8 ore. Prețul unui bilet este de 35 de euro+TVA.