Retrospectiva proiectului „Femei de succes în Imobiliare”. Care este cheia unei bune evoluții profesionale în real estate?

Imobiliare.ro recunoaște performanțele de excepție care au adus evoluții profesionale pe măsură și spiritul antreprenorial orientat spre obținerea celor mai bune rezultate în domeniu. Ne-am dorit astfel să celebrăm, pe parcursul lunii martie, femeile care au dat dovadă de aceste calități și și-au adus aportul în dezvoltarea unor business-uri stabile și sustenabile, a unor branduri recunoscute la nivel local și național sau care au pus fundațiile unor proiecte noi care au toate premisele pentru a se dezvolta în afaceri de succes în real estate în viitorul apropiat.

Pe parcursul lunii martie am derulat un proiect editorial special în acest sens – Femei de succes în Imobiliare – prin intermediul platformei noastre dedicate specialiștilor, Conținut pentru Profesioniștii în Imobiliare. Acesta a cuprins interviuri care au avut în prim-plan eforturile și reușitele femeilor care activează pe piața locală de real estate și ocupă poziții cât mai diverse – de la manageri și fondatori ai unor agenții imobiliare la specialiști în marketing și vânzări.

Am avut astfel ocazia să vă prezentăm poveștile vieților profesionale ale acestor personaje reprezentative pentru sectorul imobiliar românesc din cinci dintre principalele orașe ale țării – București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Brașov.

Din discuțiile pe care le-am purtat cu femeile care au acceptat să se alăture proiectului nostru și să ne împărtășească din experiențele lor obținute în ani de lucru în dinamicul domeniul al real estate-ului, am aflat că există o serie de valori în funcție de care multe dintre ele își ghidează pașii în carieră, printre cele mai des aduse în discuție regăsindu-se – respectul, transparența și onestitatea.

Unele dintre ele ne-au învățat că pentru a avea parte de succes în carieră trebuie să vedem obstacolele ca pe niște oportunități care ne stimulează să ne dezvoltăm continuu și să ajungem la cea mai bună versiune a noastră, altele ne-au dat cheia unei bune evoluții profesionale – să pui mereu pasiune în munca ta și să îți placă ceea ce faci.

Din poveștile lor am înțeles și ce le motivează în munca de zi cu zi pentru a obține cele mai bune rezultate și am aflat că unele calități, precum empatia și bunele abilități de comunicare, le vin natural femeilor și că acestea sunt, de fapt, avantaje care le  ajută să își construiesc o carieră în real estate. Nu trebuie să uităm însă un lucru – atunci când femeile și bărbații își pun laolaltă expertiza și aptitudinile spre atingerea unui țel comun lucrurile merg cât se poate de bine.

Sperăm ca interviurile cuprinse în proiectul nostru editorial să vă inspire și să vă ajute să aflați mai multe despre ce înseamnă, de fapt, să fii o femeie puternică cu o viață profesională încununată de succes în imobiliare.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])