Coldwell Banker România are un nou CEO. Cine îl înlocuiește în funcție pe Bogdan Voica

Una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară de pe piața locală, Coldwell Banker România, are un nou CEO. Georgia Cailean îl va înlocui în funcție pe Bogdan Voica, numit pe această poziție la începutul anului 2018.

georgia cailean coldwell banker

„Am două obiective foarte clare: consolidarea poziției de lider pe segmentul rezidențial și comercial și deschiderea de noi birouri, atât la București, cât și în cele mai mari orașe din România, precum și extinderea pe segmentul de servicii corporate, în special cele de asset management, unde avem o experiență solidă”, a declarat Georgia Cailean.

Noul CEO al companiei de consultanță are o experiență de 14 ani pe piața locală și din regiune și a condus în trecut și afacerile Piraeus Real Estate, ARC Management și Fortis Global Management.

Cailean este membru al Royal Institution of Chartered Surveyors și dispune de specializări în Corporate Real Estate, Property&Facility Management, Evaluări și Analiză Financiară.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])