Baris Kilicarslan, trainer în imobiliare și speaker motivațional, vine în premieră în România

„Braveology”, unul dintre cele mai apreciate traininguri din domeniu, va ajunge la Cluj-Napoca pe 14 noiembrie, adus de RE/MAX România.

Baris Kilicarslan

Trainingul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare, cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu. Acest training va aborda subiecte despre calea succesului, temeri ale agenților imobiliari și cum poți să le învingi, cum ajungi de la dorință la vis și apoi la îndeplinirea țelului și multe alte teme interesante atât în dezvoltarea profesională cât și în cea personală.

De 11 ani, în calitate de trainer în imobiliare și speaker motivațional, Baris Kilicarslan este pasionat să inspire și să informeze porfesioniști în imobiliare și oameni de vânzări cu un conținut excelent și dinamic.

A susținut cursuri în Turcia, Germania, Grecia, Uruguay, Argentina și Statele Unite, livrând peste 150 de prezentări pe an. Ajută organizații profitabile prezentând cu impact și convingând cu ușurință. Este fondatorul trainingului Power Start pentru agenții noi afiliați și de asemenea al programului Powercamp Mentoring pentru brokeri. Peste 250.000 de persoane au participat la trainingurile și seminariile lui. Pe lângă RE/MAX, din peste 180 de companii, printre clienți se regăsesc și: Hilton, HP, United Nations, Ferrero, Vodafone, Bosch, 3M, Hyundai, RCCL, H&M, Securitas. Baris Kilicarslan este de asemenea autorul bestseller-ului „Codurile vânzării”.

Pentru a prima oară în România, Baris vine să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai. Prețul unui bilet este de 39 de euro + TVA și include opt ore de trainig intensiv, traducere simultană din limba engleză, materialele de lucru și pauzele de cafea. Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului 129.

”RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente/traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu”, spun reprezentanții companiei imobiliare.