ANEVAR are un nou președinte

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) are un nou președinte pentru următorii doi ani. Acesta dispune de peste 20 de ani de activitate profesională în cadrul serviciilor de consultanță.

Sorin Petre a preluat funcția de președinte al ANEVAR de la Dana Ababei. Acesta a mai ocupat, de-a lungul timpului, o serie poziții în cadrul asociației, fiind, printre altele, vicepreședintele și prim-vicepreședintele Consiliului director al ANEVAR în perioada 2012-2015 și 2018-2019.

„Urmăresc cele mai înalte standarde în activitatea viitoare a ANEVAR. Pentru a reuși însă, cred că trebuie să fim proactivi, în sensul de a fi pregătiți din punct de vedere profesional să venim în întâmpinarea cerințelor utilizatorilor serviciilor de evaluare”, a declarat noul președinte al ANEVAR.

„Să fim, de asemenea, în pas cu evoluția tehnologiei și să urmărim cele mai noi tendințe de dezvoltare ale sectoarelor economice ce au tangență cu profesia”, a mai spus el.

Petre coordonează echipa de evaluare (Valuation & Economics) a departamentului Advisory Services din cadrul PricewaterhouseCoopers România, membru al organizației de evaluatori RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), membru al Camerei Auditorilor Financiari din România și Evaluator Recunoscut la nivel European (Recognised European Valuer -REV) de către TEGoVA.

Citește și: Prețurile apartamentelor în 2019 – creștere de două cifre în Cluj-Napoca. Vezi situația celorlalte centre regionale

Citește și: Creștere moderată a prețurilor lucrărilor de construcții, anticipată pentru următoarele luni

Citește și: Peste 3.400 de autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, eliberate într-o lună

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])