Curs de reprezentare exclusivă, organizat în București. Află ce cuprinde programa și cum te poți înscrie

Vrei să afli care sunt noțiunile de bază ale reprezentării exclusive și să ai șansa de a le aprofunda prin exerciții practice? Atunci nu poți rata cursul „Reprezentarea Exclusivă de la A la Z” organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) la București.

curs reprezentare exclusiva apair

„Fie că ești un agent imobiliar la început de carieră sau un profesionist experimentat, în urma participării la cursul <Reprezentarea Exclusivă de la A la Z> vei putea să îți evaluezi resursele și activitatea pentru a creiona un plan de succes pentru afacerea ta, vei putea să acționezi în baza planului de afaceri având mai mult timp la dispoziție pentru tine și pentru familia ta, să generezi noi oportunități de afaceri gestionând cu ușurință relațiile cu clienții, să te poziționezi ca specialistul de care clienții tăi au nevoie lucrând în reprezentare exclusivă și vei putea să închei tranzacții repetate, în mod constant, din recomandările clienților tăi mulțumiți”, explică reprezentanții APAIR.

Din programă nu vor lipsi nici informații cu privire la gestionarea obiecțiilor, detalii despre oferta scrisă și sfaturi care te pot ajuta în procesul de negociere.

Cursul intensiv se va organiza în perioada 22-24 februarie, între orele 9:00-17:00, la hotelul Golden Tulip Times din București.

Taxa de participare este de 599 de lei, iar membrii APAIR beneficiază de o reducere de 20%. Înscrierile pot fi făcute AICI.

Citește și: Încep înscrierile pentru cel mai important eveniment al breslei imobiliare. Sărbătorim 10 ANI împreună!

Dacă vrei să afli și mai multe detalii despre modul de lucru de reprezentare exclusivă sau îți dorești să începi să îl aplici în munca ta de zi cu zi, dar încă nu știi exact cum poți face tranziția, poți participa și la a treia ediție a evenimentului REbootCAMP, care se va organiza în perioada 4-7 aprilie în Poiana Mărului din Brașov.

Aceasta este prima tabără imobiliară destinată în întregime reprezentării exclusive și cuprinde patru zile de învățare experiențială, alături de trei traineri și de un facilitator. Poți afla mai multe detalii despre REbootCAMP și despre modalitatea de înscriere AICI.

Imobiliare.ro este partenerul principal al acestui eveniment educațional.

Citește și: Decizia care l-a ajutat pe acest manager de agenție cu 15 ani de experiență în imobiliare să elimine o sursă constantă de stres și să îmbunătățească relația cu clienții

Citește și: Intermediere sau reprezentare exclusivă? Ce l-a determinat pe David Grigorescu (APAIR) să facă o schimbare. „Îmi doream mai mult”

Citește și: Prospectarea, combustibilul afacerii oricărui agent imobiliar. Scenarii care te pot ajuta să o faci zilnic cu succes – VIDEO

banner cpi gala

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])