Light Dark

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează, în premieră, cursuri în Timișoara și în Cluj-Napoca, dedicate celor interesați să afle mai multe detalii despre reprezentarea exclusivă a clientului în procesul de tranzacționare, dar și despre cele mai bune modalități de prezentare a serviciilor.

Trainerii APAIR vor ajunge în Timișoara pe 20 februarie, când va fi organizat aici un curs gratuit de Cod Etic și Inițiere Realtor. Acesta va fi susținut de Ana Maria Istrati, membru APAIR ȘI NAR din anul 2015, care activează pe piața imobiliară din București din 2013, și se adresează atât membrilor asociației, cât și altor colegi din breaslă interesați să afle mai multe despre viziunea APAIR și despre relația de lucru a Realtorilor cu publicul. Înscrierile pentru Cursul de Cod Etic și Inițiere Realtor pot fi realizate online.

În 21 februarie, va fi organizat și un Atelier de Reprezentare Exclusivă, pe tema “Prezentarea de Servicii”. Acesta va fi susținut de președintele APAIR, David Grigorescu. Atelierul se adresează agenților care își doresc să devină eficienți prin obținerea unui raport foarte bun între prezentările de servicii efectuate și numărul de contracte de reprezentare semnate. Participanții au astfel ocazia de a afla cine trebuie să fie prezent pentru ca prezentarea să fie una încununată de succes, când este momentul oportun pentru o discuție legată de comision și ce tool-uri moderne le oferă agenților un avantaj pentru succesul prezentării.

Taxa de participare este de 150 de lei de persoană, iar membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere. Înscrierile pentru Atelierul de Reprezentare Exclusivă – Prezentarea de Servicii pot fi realizate AICI.

Trainerii APAIR vor fi prezenți în Cluj-Napoca în perioada 27-28 februarie. În prima zi, Igor Postovanu, Realtor și membru APAIR activ pe piața imobiliară din 2004, va susține aici un curs de Cod Etic și Inițiere Realtor. Participarea la curs este gratuită, dar condiționată de înregistrare. Persoanele interesate se pot înregistra AICI. Pe 28 februarie, agenții imobiliari din Cluj vor avea oportunitatea să participe la Atelierul de Reprezentare Exclusivă – Prezentarea de Servicii. Înscrierile se fac AICI.

Imobiliare.ro susține această inițiativă și consideră educația în domeniu ca fiind indispensabilă pentru profesionalizarea breslei de real estate din România.

Citește și: Peste 42.000 de autorizații emise, în 2019, pentru clădiri rezidențiale

Citește și: Anunțul ministrului Finanțelor despre Prima Casă. Ce criterii de eligibilitate vor fi luate în calcul?

Citește și: TOPUL scumpirilor. Cartierele din marile orașe unde prețurile apartamentelor au crescut cel mai mult într-un an