#NOVEMBarh, hackathonul arhitecților, revine. Se organizează 24 de ore de discuții și prezentări online

În acest weekend se organizează hackathonul arhitecților, #NOVEMBarh. Include 24 de ore de prezentări de proiecte model de bună practică, inovații de ultimă oră și subiecte de actualitate despre mediul construit.

noverbarh 2019

#NOVEMBarh este o inițiativă care aduce împreună arhitecți, parteneri din domenii conexe, dar și publicul larg.

Acesta este singurul maraton de networking și generare de soluții care, în pandemie, se mută în mediul online și va dura o zi și o noapte, începând de sâmbătă, 21 noiembrie.

Evenimentul a ajuns la ediția a patra și poate fi urmărit live AICI. Anul acesta, tema hackathonului arhitecților este „Legacy – ce am făcut și ce ne dorim să continuăm și să lăsăm moștenire”.

La ediția din 2019, principalul subiect pus în discuție a fost „Value vs Price – valoare, mai mult decât preț”. Evenimentul s-a organizat în București, cu participanți din România și din străinătate, veniți din Londra, Dubai, Zurich și Chișinău.

Arhitecți și specialiști în alte domenii, precum proiectare, furnizare de materiale, design interor, asociații profesionale, administrație publică sau din mediul corporate, și-au pus la comun experiența de lucru, având ca scop comun influențarea calității în construcții.

Citește și: Unul dintre cei mai vechi dezvoltatori din țară vorbește despre modificările aduse pentru TVA 5%: O gură de oxigen pentru piața rezidențială

Citește și: Prețurile apartamentelor AU CRESCUT în octombrie. În ciuda pandemiei, media națională se menține peste nivelul din 2019

Citește și: Octombrie, lună record în 2020, în ciuda pandemiei. S-au vândut până acum peste 465.000 de imobile în România

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])