Imobiliare.ro devine partener oficial al CUIB. Specialiști în arhitectură, design și construcții participă la 20 de conferințe și workshop-uri

Imobiliare.ro se alătură ca partener oficial celui mai important eveniment din al anului 2019 desfășurat la Timișoara în domeniul arhitecturii și al designului – Construiești Ușor, Inteligent și Bine – CUIB.

eveniment cuib

A treia ediție a evenimentului CUIB se fi organizată, în perioada 28-29 iunie, în VOX – Technology Park și va cuprinde două secțiuni dedicate atât profesioniștilor, specialiștilor sau companiilor din arhitectură, design de interior și construcții, cât și celor care vor să își construiască o casă sau să afle ultimele tendințe în construcții sau în amenajarea locuințelor.

Timp de două zile 20 de specialiști vor veni în fața publicului în 20 de conferințe și workshop-uri. Printre speakerii care vor fi prezenți la evenimentul CUIB din Timișoara se numără Dorin Ștefan, unul ditre cei mai importanți reprezentanți ai arhitecturii românești, care s-a remarcat în lumea construcțiilor civile prin caracterul inovativ și non-convențional al proiectelor sale. Acesta a obținut distincții precum premiul Opera Omnia și Premiul Academiei Române pentru întreaga activitate.

cuib timisoara

Arhitecții Hamid Nicola Katrib, Eduard Man și Francoise Pamfil vor fi și ei prezenți la CUIB alături de designeri precum Ștefan Lazăr sau Ștefania Țiplea.

Rareș Brădeanu, specialist cu peste 15 ai de experiență în domeniul construcțiilor,care a contribuit la execuția și reabilitarea unor eficii precum Arcul de Triumf, Cetatea Rupea și Therme București, și Gigi Nacev, CEO-ul Tempini România, companie cu tradiție în domeniul finisajelor care împlinește în 2019 un deceniu de prezență pe piața locală, vor participa la rândul lor la evenimentul de la sfârșitul acestei luni. Lista completă a speakerilor poate fi consultată AICI.

Detalii despre modalitățile de participare la CUIB pot fi găsite AICI.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])