Light Dark

Academia de Studii Economice din Bucureşti organizează și în acest an programul de master ”Economia Proprietăților Imobiliare”.

Logo_ASEDe ce v-ați înscrie săptămâna viitoare, între 21-24 iulie 2014, la programul de master ”Economia Proprietăților Imobiliare” de la Academia de Studii Economice București, contra unei taxe de înscriere de 200 de lei? De ce ați plăti, pe 30 sau 31 iulie, taxa de 2.000 de lei, aferentă primului semestru al programului (în total sunt patru semestre)?

”Piața imobiliară este astăzi o foarte bună oportunitate de carieră pentru că numărul specialiștilor pregătiți cu adevărat este încă scăzut, pentru că firmele din industrie doresc să angajeze și pentru că șansele de venit și promovare sunt mult mai bune decât în majoritatea domeniilor din România”, spune Prof.univ.dr. Ion Anghel, MAA, FRICS, Director Departament de Analiză și Evaluare Economico-Financiară în cadrul ASE București și Vicepreședinte European Real Estate Society, ERES. ”Scopul declarat al programului este angajabilitate de 100% în industria imobiliară prin pregătirea de profesionişti în domeniul imobiliar, cu un nivel de cunoştinte şi abilităţi comparabil cu cel vest-european şi nord-american.”

Programul de master ”Economia Proprietăților Imobiliare” este acreditat de Ministerul Educației Naționale, oferă diplomă de master  și acces la stagiu ANEVAR.

Care sunt avantajele?

Profesorul universitar Ion Anghel enumeră și comentează ”avantajele majore”, după cum le numește, ale programului de master:

 1) Șanse de angajare importante

Având în vedere experiența generațiilor anterioare dar și parteneriatele cu companii relevante din industria imobiliară obiectivul propus de angajabilitate 100% este realizabil.

2) Acces la profesia de evaluator

Absolvenţii care au urmat cursurile Programului de masterat “Economia Proprietăților Imobiliare” au acces direct la programul de stagiu în specializarea evaluator de proprietăţi imobiliare în baza acordului cu asociaţia profesională ANEVAR.

3) Acces la cel mai complet program de educație în domeniul imobiliar din România

Disciplinele incluse în cadrul programului de master au la bază cele mai cunoscute cărţi de specialitate pe plan internaţional şi oferă o pregătire complexă în domeniul imobiliar, incluzând o pregătire similară cu cea oferită de universităţi occidentale sau nord-americane: discipline din zona construcţii, arhitectură, urbanism, discipline din zona economică, discipline juridice, discipline complexe.

4) Deschidere internațională

Majoritatea profesorilor sunt persoane cu vizibilitate și relații internaționale, Directorul programului de master este vicepreședinte al celei mai prestigioase organizații academice europene ERES. Sunt discuții avansate de colaborare cu universități europene (schimb de studenți și profesori, industry trip etc.)

Date de contact pentru informații suplimentare:

Conf.univ.dr. Cornel Cracana : 021.319.19.00 interior 335 sau 0729.485.480
Conf.univ.dr. Mihaela Negescu : 0722.729.641