Light Dark

Plata cu cardul este disponibilă, începând din 12 noiembrie, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară eTerra, la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj.

Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, notarii, experții judiciari și executorii judecătorești pot plăti de acum și prin intermediul cardului bancar tarifele aferente serviciilor prestate de OCPI Cluj.

“Utilizarea cardului bancar pentru achitarea serviciilor furnizate partenerilor noștri este disponibilă, deocamdată, în sistem pilot, în județul Cluj. Plata cu cardul în eTerra va fi extinsă la nivelul tuturor oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară în cel mai scurt timp, pe măsură ce acestea definitivează contractele cu procesatorul de plăți”, a declarat Laurențiu Alexandru Blaga, directorul general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

La ora actuală, poți achita online, cu cardul bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, solicitate prin intermeidul platformei epay.ancpi.ro.

ANCPI este o instituție aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Citește și: Aproape 3 milioane de extrase de carte funciară, eliberate online

Citește și: Octombrie, lună record în 2020, în ciuda pandemiei. S-au vândut până acum peste 465.000 de imobile în România

Citește și: Prețurile apartamentelor AU CRESCUT în octombrie. În ciuda pandemiei, media națională se menține peste nivelul din 2019