Vrem să aflăm opinia ta de profesionist în imobiliare! Imobiliare.ro și RE/MAX România te invită să completezi un scurt chestionar

Imobiliare.ro și RE/MAX România demarează un nou studiu pentru a obține o mai bună înțelegere a pieței locale de real estate, dar și a nevoilor agenților imobiliari. Ne dorim să aflăm opinia ta, din poziția de profesionist în acest domeniu. Așteptăm răspunsurile tale!

Completarea chestionarului durează aproximativ 10 minute. La finalul perioadei de colectare a răspunsurilor acestea vor fi analizate atent, iar pe baza lor va fi elaborat un studiu de piață. Desigur, vom face publice concluziile noastre, împărtășindu-le atât cu tine, cât și cu ceilalți profesioniști activi în domeniul imobiliar.

POȚI ACCESA CHESTIONARUL AICI. ÎȚI MULȚUMIM!

RE/MAX România a întocmit și anul trecut un studiu de piață în parteneriat cu Imobiliare.ro, pe tema – „Cele mai importante provocări din domeniul imobiliar în România, 2018”.

Am aflat atunci că românii preferă să comunice față în față cu agentul imobiliar atunci când vor să afle stadiul unei tranzacții și că pentru ei acest tip de comunicare rămâne în continuare varianta cea mai clară, sigură și credibilă de a se informa. Pe locul al doilea în topul preferințelor s-au aflat apelurile telefonice și abia apoi schimburile de e-mailuri.

Studiul, devenit un reper important pentru agenți, brokeri, proprietari de agenții și clienții lor, a scos la iveală și elementele-cheie pe care clienții își doresc să le obțină de la agenții imobiliari pe parcursul colaborării. CONSULTĂ AICI rezultatele din 2018

RE/MAX România este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din țara noastră, cuprinzând la ora actuală 53 de francize și peste 400 de membri. Planul său de extindere vizează 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari până în 2023.

Imobiliare.ro este cel mai accesat portal imobiliar din România, dispunând de circa 1,6 milioane de vizitatori unici pe lună.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])