Peste 100 de participanți s-au înscris deja la primul CPI Webinar din 2021. Te așteptăm și pe tine!

Seria CPI Webinar revine! Prima ediție din 2021 va fi organizată chiar în această săptămână. Te așteptăm să luăm împreună pulsul pieței rezidențiale.

Primul webinar CPI din 2021 va fi organizat miercuri, 24 februarie, începând cu ora 14:00. Până acum, mai bine de 100 de profesioniști în imobiliare s-au înscris pentru a afla noutăți direct de la lideri ai pieței rezidențiale.

Participă și tu la webinar! Înscrierile pot fi făcute gratuit AICI.

Avem alături de noi la această ediție invitați din fiecare colț al țării, reprezentanți ai agențiilor imobiliare, dar și ai dezvoltatorilor.

Participă la primul CPI Webinar din 2021:

  • Antoanela Comșa – Director General Gran Via România și președinte AREI

Dezvoltatorul este activ de 15 ani pe piața din România și are proiecte în derulare în Capitală și în Constanța. Ansamblul de pe litoral va include, la finalizare, 1.000 de unități.

Comșa este și președintele Asociației Investitorilor în Real Estate (AREI), organizație care aduce laolaltă unii dintre cei mai importanți investitori din domeniu, atât din sectorul rezidențial, cât și din cel al spațiilor office și de retail.

  • Simona Șchiopotă – Managing Partner Hitch&Mosher

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Simona Șchiopotă conduce, alături de soțul său – Marius Șchiopotă, una dintre cele mai cunoscute companii imobiliare din regiunea de vest a României.

Activă pe piață încă din anul 2005, agenția din Timișoara a fost lansată în pragul crizei imobiliare pe care a depășit-o cu brio ajungând, în prezent, să dețină un portofoliu cu clienți de anvergură, cu prezență națională și internațională.

  • Ciprian Iovu – manager Inter Imobiliare și vicepreședinte CEIR

Ciprian Iovu conduce una dintre principalele agenţii imobiliare din Iaşi, activă pe piaţa locală încă din anul 2002. Inter Imobiliare a deschis începând cu luna februarie un nou birou în Piatra Neamț, ce va deservi serviciile imobiliare ale companiei atât în Piatra Neamț cât și în Târgu Neamț, Roman și Bicaz.

Iovu lucrează în imobiliare din anul 1996 și este și unul dintre fondatorii Comunității Elitelor în Imobiliare din România, organizație care include unele dintre cele mai prestigioase agenții imobiliare din țară.

  • Mihai Oprea – Marketing Manager BLITZ

Bazele agenției imobiliare Blitz au fost puse, în Cluj-Napoca, în anul 2010. Rețeaua s-a extins ulterior în Brașov, iar la sfârșitul anului trecut a fost anunțată deschiderea primului birou Blitz în București. În 2021, brandul ar urma să lanseze noi birouri în mai multe zone din țară și să crească echipa la peste 600 de persoane.

Blitz este și unul dintre cele trei branduri care s-au implicat, în 2019, în fondarea CEIR.

  • Dorel Niță – Head of Data & Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare

Dorel Niță este un statistician cu peste 13 ani de experiență în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților, atât în țara noastră, cât și în străinătate.

El este coordonatorul platformei de Real Estate Intelligence Analize Imobiliare, care dispune de singurul sistem online de evaluare automată din România, bazat pe cea mai cuprinzătoare și mai precisă bază de date din țara noastră – Imobiliare.ro. Platforma oferă rapoarte și date pentru analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților.

Webinarul va fi moderat de Adriana Lefter, editor Imobiliare.ro.

Citește și: Apartamentele s-au scumpit cu 41% în acest oraș în doar cinci ani. Mari proiecte rezidențiale și investiții pe plan local

Citește și: Investiții de peste 3,5 miliarde de euro în marile proiecte imobiliare din București. Mulți dezvoltatori mizează pe ideea de regenerare urbană

Citește și: Cresc sau scad prețurile în 2021? Opinia unui dezvoltator care a livrat deja peste 2.000 de apartamente în România

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])