Light Dark

Imobiliare.ro se alătură ca partener oficial celui mai important eveniment al anului 2019 în domeniul arhitecturii și al designului – Construiești Ușor, Inteligent și Bine – CUIB. Acesta se va organiza, în perioada 29-31 martie, la București.

cuib bucuresti 2019

Evenimentul va cuprinde 30 de conferințe și workshop-uri, dedicate celor care profesează în domeniul arhitecturii sau al designului, celor care vor să afle mai multe detalii despre tendințele actuale, dar și celor care vor să își construiască o locuință sau să o amenajeze cu stil.

“Ne dorim în cadrul CUIB să aducem un plus de valoare funcțională și estetică proiectelor voastre, încadrând totul în buget. Am creat CUIB din dorința de a aduce la un loc arhitecți, designeri, ingineri constructori și consultanți care să ofere timp de trei zile cele mai bune informații și soluții pentru a construi sau pentru a amenaja în mod ușor, inteligent și bine”, explică organizatorii.

Peste 20 de arhitecți și designeri români și din străinătate vor participa la ediția de la București a evenimentului CUIB. Printre aceștia se vor numără cunoscutul Art Director italian Giulio Cappellini, arhitectul Matteo Nunziati, gazda emisiunii “Visuri la cheie” Adela Pârvu, specialistul cu peste 15 ani de experiență în construcții Rareș Brădeanu și CEO-ul companiei Tempini România Gigi Nacev. Lista completă a speakerilor prezenți la sfârșitul lunii martie la eveniment poate fi consultată AICI.

Biletele au fost puse deja în vânzare și sunt disponibile AICI.

Citește și: Ai făcut primii pași în real estate în 2018? Poți câștiga premiul „Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară”

Citește și: Cele cinci mari tendințe în materie de design interior pentru 2019-2020, analizate de Adela Pârvu – VIDEO

Citește și: De ce să lucrezi cu un designer sau decorator când vinzi o locuință? „Gândește-te serios. Vinzi o cutie formată din ziduri și pardoseli sau spații pentru viitoare amintiri”

banner cpi gala