Liderul unei echipe de succes. Participă la acest curs și vei învăța cum poți pune bazele unei echipe unite și performante în imobiliare

Ești managerul sau administratorul unei agenții imobiliare sau îți dorești să deschizi o agenție? Hai la cursul C-RETS Certified Real Estate Team Specialist: Designing and Sustaining Successful Teams (Formarea și Consolidarea Echipelor de Succes) pentru a învăța de la un trainer internațional, acreditat de National Association of Realtors (NAR), ce instrumente și strategii poți să folosești pentru a-ți dezvolta echipa și cum poți să îți îmbunătățești abilitățile individuare de leadership pentru a-ți crește performanța financiară.

Cursul este organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), pe data de 13 octombrie la Hotelul International din București, și va fi susținut de Zola Szerencses, trainer cu o experiență vastă care activează pe piața imobiliară din Statele Unite ale Americii din anul 2000, în regiunea Orlando, Florida.

Szerencses este un trainer acreditat NAR, organizație cu peste 1 milion de membri, și susține în mod constant cursuri de formare profesională pentru agenții imobiliari din Statele Unite, dar și din Europa Centrală și de Est.

Prin C-RETS poți afla cum îți poți dubla sau chiar tripla veniturile cu un asistent și un agent de cumpărător, care sunt tipologiile de echipe și ce beneficii îți pot aduce ele, cum poți să pui la punct o cultură organizațională pentru echipa ta și ce poți face pentru ca membrii acesteia să fie cât mai uniți.

Mai mult, participanții vor învăța de la Szerencses și cum pot să creeze o atmosferă favorabilă pentru dezvoltarea echipelor din imobiliare și cum își pot informa corect clienții cu privire la beneficiile de care vor avea parte dacă o întreagă echipă lucrează în interesul lor.

Taxa de participare este de 249 de euro și include un manual de curs. Pentru 399 de euro, poți să beneficiezi de un pachet special care include, pe lângă cursul C-RETS, și cursul Seller Representative Specialist (SRS) susținut de același trainer în perioada 11-12 octombrie.

Participanții vor obține prin intermediul cursului SRS toate resursele necesare pentru a crește valoarea adăugată pe care o aduc clienților lor și vor învăța cum pot lucra în sistemul de reprezentare exclusivă ca adevărați specialiști americani, fiind cât mai performanți ca reprezentanți ai vânzătorului.

Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Află mai multe detalii despre cele două evenimente educaționale și înscrie-te AICI.

Prețurile sunt valabile doar pentru înscrierile realizate până în data de 27 septembrie. Ulterior acestea se vor majora cu 20%.

Citește și: APAIR împlinește 10 ani. Mesajul președintelui NAR: Am auzit multe despre români. Am venit să văd cu ochii mei dacă este chiar așa

Citește și: Cum depășești momentele de „burnout”? Exemplul personal al unui specialist străin în imobiliare

Citește și: „Cheia succesului” pentru agenții imobiliari. Social media, realitate virtuală și inteligență artificială: cum evoluează piața imobiliară și ce ne rezervă viitorul? – INTERVIU

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])