Light Dark

Un inginer cu 15 ani de experiență antreprenorială a deschis primul birou din Hunedoara al rețelei de francize RE/MAX România.

Nicolae Florea, BO REMAX Property Center

Este vorba despre Nicolae Florea care dispune, în plus, de 25 de ani de activitate în vânzări și își propune ca, pe termen lung, agenția sa să devină principala opțiune a fiecărui client din întreg județul.

Biroul RE/MAX România deschis în Hunedoara, numit RE/MAX Property Center se adaugă rețelei ce cuprinde, în total, peste 400 de membri și vizează, până în 2023, extinderea la mai bine de 1.000 de agenți imobiliari.

Alte două birouri RE/MAX s-au deschis recent în Suceava și la București. Cel din Suceava, RE/MAX Masters, este condus de Andrei Marcu și este al doilea de pe plan local. Cel din București, RE/MAX Action, este condus de Bogdan Popescu și Tudor Rus. Primul dintre aceștia are 7 ani de experiență în domeniul imobiliar, pe segmentul rezidențial. Rus vine cu experiență în vânzări, obținută în Statele Unite.

Citește și: Participă și tu la cel mai cuprinzător studiu de piață. Opinia ta contează!

Citește și: Tranzacții cu proprietăți de 79 de milioane de euro în prima jumătate a anului. Pe ce rezultate mizează RE/MAX România în 2019

Citește și: Cum ajungi de la simplu agent imobiliar la expert în piața locală în ochii clienților tăi